Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na Žitnjaku danas mirovanje veliki paketi pobjegli sa prodaje mislim da je to znak da će Žitnjak za Mlinarom.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

plavi daj odi na korekciju i daj onaj svoj smješak
to bi mi baš koristilo 100 posto sam u dionicama
pregrizo jezik[cry]

budi se atlantska budi se tržište
da se mene pita sutra bi nam moglo granuti sunce

Postanite Eu-robovi

Dobro, nije tako strasno, ima kupnje dosta. Nije ko onih dana, da ih ne spominjem…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Dobro, nije tako strasno, ima kupnje dosta. Nije ko onih dana, da ih ne spominjem…

Naravno da nije. Dovoljno je da njih deset s par stotina tisuća krene u rasprodaju i eto s.anja.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Cini mi se da je ovo samo skola [lol] [lol] [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Moram priznat da na hr trzistu ocito vecinom trguju apsolutne neznalice.. Mislim ono rasprodaj sve i kupi PTKM koji im se do prije tjedan dana nudio po 280 kn…

PS autor je imalac podosta PTKM s prosjekom 274[rolleyes]

Topovsko meso za dejtrejdere…. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

koliki je crobex i promet? ostah poluslijep danas, istekla pretplata (a upozorenje mailom nije stiglo).

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

A meni se čini da ulazimo u fazu neizvjesnosti s istočnim susjedima. Radikali vode, okreću se Rusiji, neovisnost Kosova … na to dodaš ZERP i pretpristupne fondove … pa krizu u svijetu … ne bu dobro …

nadajmo se uskoro dobrim vjestima ….

I love the Smell of Profits in the Morning

deimos:

Cini mi se da je ovo samo skola [lol] [lol] [lol]

Ma da, samo pitanje kolko dugo ce trajat ta skola? Jel jednodnevni tecaj, ili faks? Jel ako je faks, trajat ce 8 godina…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ako je kao tobogan koji si predvidio na Belju, onda neka bude kao što kažeš.[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Jel ako je faks, trajat ce 8 godina…

Ako ima takvih na forumu, onda je sve jasno zašto smo potonuli, ako je prema meni “samo” 4 godine i jedna namjerno zbog vojske.

vipy: ” deimos: ” Dobro, nije tako strasno, ima kupnje dosta. Nije ko onih dana, da ih ne spominjem… ” Cini mi se da je ovo samo skola [lol] [lol] [lol] ” Ma da, samo pitanje kolko dugo ce trajat ta skola? Jel jednodnevni tecaj, ili faks? Jel ako je faks, trajat ce 8 godina…

Iskreno, nije mi zao, ako neko ima para za ovaku skolu, neka plati [lol] [lol] [lol] [lol]

PROBLEM JE KAD NE ZNAS ZASTO SI KUPIO DIONICU JER ONDA NE ZNAS ZASTO JE I PRODAJES,,,, MOGLI BI JOS RONITI NA ODREDJENIM DIONICAMA, JOS IMA TOPOVSKOG MESA

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

New Report

Close