Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

febo: ” zzidak: ” Gdje su oni koji su tvrdili da 100% treba u dionicama.Sad se vidi koliko je dobro imati keša i natući se jetinih dionica. ” svakako će to biti najpametnija taktika koja se mogla primjeniti još od polovine prošle godine ” Imaš cash – onda kupis nesto – onda nemas vise cash [lol]

onda kad se opet počne dizat, prodaš , pa imaš opet

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Fali nam još samo Apoksi da pozove na dodatni škrgut, jer se u nekim postovima dobro naslućuje.
Ja ne znam što ste očekivali, da će sve rasti. Pa poznato je da uvijek treba ići suprotno od krda. Rast će sve kad se dobar dio malih iskrca, i kad se fondovi dodatno napune, samo da se ne zeznu kao u 11.mjesec pa da im se vrati bumerang u glavu.

Ja danas malo šopingirao, možda prerano, ali danas je ipak UTORAK, pa ćemo vidjeti…

REŽI&BJEŽI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![bye][bye]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

Alo junaci, nekakva strka, opet se samo po bid-u lupa?

Dodjem na posao, upalim mostich, a ono potop. Sto se desilo?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Pančo,

NTNK
[proud]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Eh,da i neki drugi oče riješit pitanje drhtavih ručica kao ZABA-R-A [proud]

Loše izgleda Ingra, šuplja kupnja, pad je neminovan?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ponavljaš se plavi[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ponavljaš se plavi[smiley]

strah je to
[lol] [lol]

Tresu mu se ruke [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

još se dobro i drži!

dan je pametniji od noći

Tresu mu se ruke [lol]

Dobra..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close