Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

odoše moji brodari u PM (ne mislim na private mail)
[cry][angry] [bye]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Na koje se razine želi spustiti ovaj JDPL. Izgleda ispod 700 kn dok je ovaj nalog na 1000 zasjeo na toj cijeni.[bye]

Gdje su oni koji su tvrdili da 100% treba u dionicama.Sad se vidi koliko je dobro imati keša i natući se jetinih dionica.

odoše moji brodari u PM (ne mislim na private mail)
[cry][angry] [bye]

samo da se koji tanker ne prevrne[lol] jer onda odoše i moji turisti u pm[wink]

Moram priznat da na hr trzistu ocito vecinom trguju apsolutne neznalice.. Mislim ono rasprodaj sve i kupi PTKM koji im se do prije tjedan dana nudio po 280 kn…

PS autor je imalac podosta PTKM s prosjekom 274[rolleyes]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Gdje su oni koji su tvrdili da 100% treba u dionicama.Sad se vidi koliko je dobro imati keša i natući se jetinih dionica.

svakako će to biti najpametnija taktika koja se mogla primjeniti još od polovine prošle godine

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

zzidak: ” Gdje su oni koji su tvrdili da 100% treba u dionicama.Sad se vidi koliko je dobro imati keša i natući se jetinih dionica. ” svakako će to biti najpametnija taktika koja se mogla primjeniti još od polovine prošle godine

Imaš cash – onda kupis nesto – onda nemas vise cash
[lol]

amo komentari šta se isplati kupiti u ovoj korekciji!!!!
sva zlo nosi i nešto dobro!!!!![sealed][sealed][sealed]

Four Star General

Fali nam još samo Apoksi da pozove na dodatni škrgut, jer se u nekim postovima dobro naslućuje.
Ja ne znam što ste očekivali, da će sve rasti. Pa poznato je da uvijek treba ići suprotno od krda. Rast će sve kad se dobar dio malih iskrca, i kad se fondovi dodatno napune, samo da se ne zeznu kao u 11.mjesec pa da im se vrati bumerang u glavu.

Ja danas malo šopingirao, možda prerano, ali danas je ipak UTORAK, pa ćemo vidjeti…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

zzidak:

svakako će to biti najpametnija taktika koja se mogla primjeniti još od polovine prošle godine

Da ali to vidiš tek sad. Nije se moglo vidjeti unaprijed.

20.11.2007. pogledajte cijene dionica, strpite se još malo i navalite! Naravno, oni koji imaju cash-r-a samo za ovakve situacije [proud]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=93ed7fd3-a501-4855-b0f5-23c5c11d9de2 Ipak su Mirovinci.[thumbsup][thumbsup][thumbsup] Moze se procitati i gdije su ulazili.

fino za mene, jos da natjeramo DDJH na 232 gdje bi mi bi kraj…
Uletlo nesto HT, danas ispod 337 [cool][rolleyes]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

New Report

Close