Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto takav pesimizam.početak dana će možda biti loš ali na zatvaranju bi se moglo izvući

Loše nam se piše danas na JDPL. Loše.

A koji dan nam je bio dobar, kad god se kupnja malo otela kontroli i otišla previsoko ubrzo je obeshrabrena i sterana još niže. Tako i danas.

bok svima, interesira me da li sljedeći tjedan očekujete pad na burzi zbog očekivane pobjede radikala na predsjedničkim izborima u Srbiji? Koliko se sjećam nakon parlamentarnih izbora prošle godine bila je znatna korekcija.

Na tim izborima nisu pobjedili radikali. Svejedno, mislim da neke dionice ne mogu niže bez obzira na radikale(vidi promete i pokazatelje) ali je pitanje koliko ce trebati da se stvari pokrenu no s obzirim na ocekivanu dobit spreman sam pricekati. Prema jucerasnjim komentarima srpskih medija piotanje kosova se nece rješavati vojskom vec diplomatski ili možda ekomomskom blokadom koliko je to moguce.
Evo ja osobno imam pripremljen novac i mislim da necu cekati drugi krug izbora za početak trgovanja.
Btw za trgovanje u srbiju preporučam Fimu, nema nikakvih komplikacija oko otvaranja racuna i poreznog broja a provizija je 2%(nema skrbnicke naknade niti naplate promjene naloga kao kod hypa)

Ovako od oka dionice koje pratim ne stoje dobro, danas izgleda slijedi nastavak pada cijena. Npr. JDPL, KOEI, HT, DDJH ……

To to udri samo po LRH..
Natrag na 4700.
Ali doci ce i tome jednom kraj..

Mea parvitas.

ATGR, za navucena od strane bluemana +4%

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Radikali, Zerp, Vlada, Kosovo, Republika srpska, itd … ma sve su to _ranja ! očito je da naši fondovi caruju na našem TK. , sve ostalo može utjecati na pad / rast samo ako su i fondovi u dionicama 100%

Cookie Monster

ode dkvs u blokadu..pre brzo je to..pustite nas da dokupimo ..joj…zar nitko ne prodaje…ufff

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Danas bu opet scenarij od 20.11. [sad]

Zbog dvije, tri dionice uslijedio na nekima potop. To se do podne stabilizira, pa ne može na nulu.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

PTKM u prvih 10sekundi blokada.[lol] [lol] [lol]

Koje ovdje budale trguju, ovo nije za vjerovati.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close