Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne pametujte……….Kako nam sad ekonomija stoji……..mogla bi cijelu drzavu preuzet Coca Cola[lol] [lol] [lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Dejavue:

navijam za ujedinjene slavenske drzave.
USD[thumbsup][lol]

Ne bi hvala. Taj smo film gledali vec.
[/quote
Tebi nikad nije dobro[lol]

Pa normalno. Kad se budem javljao na forum sa stalnog prebivalista na Bora Bori onda ce mi biti dobro [smiley]

E sad si me zajebo…[lol] [lol] [thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

to ćžće najvjerojatnije onom sljepcu O. Rehn-u otvoriti oči pa će konačno shvatiti da smo i ovakvi kakvi smo , sređeniji od Rumunjske i Bugrske, a i još puno njih već učlanjenih,
a Buš nebu tolko čekal oko pozivnice za NATO.
Heil.

Ako je suditi po imenu (USD) samo bi padali u odnosu na Europu

"I think there is a world market for about five computers" Thomas Watson Sr.

Ako nas sutra čeka još jedan jadan dan prekosutra idem u keš[huh]

Cookie Monster

wunderkind: ” http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,1,14,,104948.jl a kaj na ovo velite? [smiley]” možda da se njima pridružimo umjesto EU?

da, svi su super prosli koji su se njima pridruzili, to je opcepoznata cinjenica, pogledajte samo blagostanje i razvijenost ruskih tradicionalnih partnera tipa Srbije, Kube, Sj.Koreje itd.
West is the Best!!!

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

gledaj saladine sutra kako se trziste budi

Ako nas sutra čeka još jedan jadan dan prekosutra idem u keš[huh]

ja sam več djelomično.Bolje mi je tu situaciju posmatrat s novcima u čarapi[cool]

bok svima,

interesira me da li sljedeći tjedan očekujete pad na burzi zbog očekivane pobjede radikala na predsjedničkim izborima u Srbiji? Koliko se sjećam nakon parlamentarnih izbora prošle godine bila je znatna korekcija.

bok svima,

interesira me da li sljedeći tjedan očekujete pad na burzi zbog očekivane pobjede radikala na predsjedničkim izborima u Srbiji? Koliko se sjećam nakon parlamentarnih izbora prošle godine bila je znatna korekcija.

joj što ćemo sada radikali u srbiji pobjeđuju! bježmo ljudi![tongue][lol]

dan je pametniji od noći

Loše nam se piše danas na JDPL. Loše.

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close