tenkista:
”
zmrklic: ” rooster: ” Saladin: ” Može li mi netko reći zašto fondovi ne kupuju ? ” Zato što kad bi digli tržište svi bi se istrpali, dečki su na bidu malo niže od trenutnih cijena [lol] [lol] ” Fond menađerima bi i odgovaralo da se ljudi istrpaju po recimo 10-20% višim cijenama od sadašnjih jer to je još uvijek jeftino. A to ćete vidjeti uskoro jer dionice su podcjenjene, pogotovo ove koje nisu u Crobexu. Ista situacija je bila prije točno godinu dana, isto ste drukali za pad, ja za gore a ispalo je da sam ja u pravu. zato sam i moderiran jer stalno govorim istinu i ne navlačim kao neki.
”
Da da tenkista, da si pratio znao bi da meni pad nikako ne odgovara, ovo je više ono smijem se, a plakao bih.
Ma do ljeta ide to polako gore, korak nazad naprijed 2 i no sikiriki. Dionice su na nivou od prije godinu i po, dvije. Kaba, Hpdg, Jdos,Eig…itd.
potop na brodarima. [angry]
sačekajmo potporu, ili kupimo prije njih
asdfgh123: ” HT opet klizi prema dolje. samo prodaja po bidu. zadnjih sat nije nitko lupio po asku. ” Što je proizvelo dramatičan pad od 1 kune [lol]
Nije kuna nego dvije. Kuna dvije dolje je lošije nego kuna dvije gore.
Čudno je da su i ovoliko opstali s obzirom na stanje na burzi i pad BDI indeksa.
zmrklic:
”
asdfgh123: ” HT opet klizi prema dolje. samo prodaja po bidu. zadnjih sat nije nitko lupio po asku. ” Što je proizvelo dramatičan pad od 1 kune [lol]
”
Nije kuna nego dvije. Kuna dvije dolje je lošije nego kuna dvije gore.
To je razlika 4 kune x 1000 dionica= puno.
Kod nas mora biti crveno jer su analitičari prognozirali rast. Možda onio prognoziraju što je bilo u petak. [proud]
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,1,14,,104948.jl
a kaj na ovo velite? [smiley]