Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plavi:

wunderkind: ” kaj si prebacio toz u hupz? [lol] ” Ne. [kiss]

Onda ingru [lol] [pray]

A kaj se uvijek mora nešto prodati da bi se nešto kupilo??
Novih priljevi ili sl. repozicioniranje prodaj skuplje pa kupi jeftinije, razlikom kupi nešto drugo i sl.??

Pa mislim da Ti to i nije tako nepoznato?
[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dejavue: ” plavi: ” wunderkind: ” kaj si prebacio toz u hupz? [lol] ” Ne. [kiss] ” Onda ingru [lol] [pray]” A kaj se uvijek mora nešto prodati da bi se nešto kupilo?? Novih priljevi ili sl. repozicioniranje prodaj skuplje pa kupi jeftinije, razlikom kupi nešto drugo i sl.?? Pa mislim da Ti to i nije tako nepoznato? [wink]

Bome nije 🙂
Tu se slazem 🙂
Obozavam pozitivne razlike[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ATGR, za navucene, jer vrijedi 700 a blueman je budala.
Hocemo li danas na IPO cijenu??

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Na HT-u svega 1,5 milja prometa. HT je svaki mjesec zadnji na redu za krcanje mirovinaca.

ATGR, za navucene, jer vrijedi 700 a blueman je budala. Hocemo li danas na IPO cijenu??

Mislim da ne, ali do kraja tjedna možda. Danas mi se čini da je INA u fokusu.

ATGR, za navucene, jer vrijedi 700 a blueman je budala.
Hocemo li danas na IPO cijenu??

Daj kaj si Ti u to uletio , financirao si Svetu?

[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi:

Dejavue: ” plavi: ” wunderkind: ” kaj si prebacio toz u hupz? [lol] ” Ne. [kiss] ” Onda ingru [lol] [pray]” A kaj se uvijek mora nešto prodati da bi se nešto kupilo?? Novih priljevi ili sl. repozicioniranje prodaj skuplje pa kupi jeftinije, razlikom kupi nešto drugo i sl.?? Pa mislim da Ti to i nije tako nepoznato? [wink]

Bome nije 🙂
Tu se slazem 🙂
Obozavam pozitivne razlike[lol]

Ni meni nisu mrske ( pozitivne razlike )
[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

blueman: ” ATGR, za navucene, jer vrijedi 700 a blueman je budala. Hocemo li danas na IPO cijenu??” Daj kaj si Ti u to uletio , financirao si Svetu? [wink]

Ma dobro je ovo.
Zena kaze da voli novu cedevitu od grejpa, pa ja reko ajde dobro, uostalom njene su pare.
Ingru naravno nediram.
Totalno sam zaboravio na nju..
To je gradjevina, suti suti pa bum

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

VArt ce biti strasan, pitao jucer zenu u city center one kako promet ove godine, kaze puno bolji nego prosle (naravno kada je centar tek otvoren ove godine).

VArt ce biti strasan, pitao jucer zenu u city center one kako promet ove godine, kaze puno bolji nego prosle (naravno kada je centar tek otvoren ove godine).

Hihihihi 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

DA i ja često tamo navratim , ima prometa.
Samo neka oni naprave revalirizaqciju kako su i obečali.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

netko je počeo kupovat, jesu li mirovinci pitanje je ili netko drugi

New Report

Close