plavi:
”
wunderkind: ” kaj si prebacio toz u hupz? [lol] ” Ne. [kiss]
”
Onda ingru [lol] [pray]
A kaj se uvijek mora nešto prodati da bi se nešto kupilo??
Novih priljevi ili sl. repozicioniranje prodaj skuplje pa kupi jeftinije, razlikom kupi nešto drugo i sl.??
Pa mislim da Ti to i nije tako nepoznato?
[wink]
Dejavue: ” plavi: ” wunderkind: ” kaj si prebacio toz u hupz? [lol] ” Ne. [kiss] ” Onda ingru [lol] [pray]” A kaj se uvijek mora nešto prodati da bi se nešto kupilo?? Novih priljevi ili sl. repozicioniranje prodaj skuplje pa kupi jeftinije, razlikom kupi nešto drugo i sl.?? Pa mislim da Ti to i nije tako nepoznato? [wink]
Bome nije 🙂
Tu se slazem 🙂
Obozavam pozitivne razlike[lol]
ATGR, za navucene, jer vrijedi 700 a blueman je budala.
Hocemo li danas na IPO cijenu??
ATGR, za navucene, jer vrijedi 700 a blueman je budala. Hocemo li danas na IPO cijenu??
Mislim da ne, ali do kraja tjedna možda. Danas mi se čini da je INA u fokusu.
ATGR, za navucene, jer vrijedi 700 a blueman je budala.
Hocemo li danas na IPO cijenu??
Daj kaj si Ti u to uletio , financirao si Svetu?
[wink]
plavi:
”
Dejavue: ” plavi: ” wunderkind: ” kaj si prebacio toz u hupz? [lol] ” Ne. [kiss] ” Onda ingru [lol] [pray]” A kaj se uvijek mora nešto prodati da bi se nešto kupilo?? Novih priljevi ili sl. repozicioniranje prodaj skuplje pa kupi jeftinije, razlikom kupi nešto drugo i sl.?? Pa mislim da Ti to i nije tako nepoznato? [wink]
”
Bome nije 🙂
Tu se slazem 🙂
Obozavam pozitivne razlike[lol]
Ni meni nisu mrske ( pozitivne razlike )
[wink]
blueman: ” ATGR, za navucene, jer vrijedi 700 a blueman je budala. Hocemo li danas na IPO cijenu??” Daj kaj si Ti u to uletio , financirao si Svetu? [wink]
Ma dobro je ovo.
Zena kaze da voli novu cedevitu od grejpa, pa ja reko ajde dobro, uostalom njene su pare.
Ingru naravno nediram.
Totalno sam zaboravio na nju..
To je gradjevina, suti suti pa bum
VArt ce biti strasan, pitao jucer zenu u city center one kako promet ove godine, kaze puno bolji nego prosle (naravno kada je centar tek otvoren ove godine).
VArt ce biti strasan, pitao jucer zenu u city center one kako promet ove godine, kaze puno bolji nego prosle (naravno kada je centar tek otvoren ove godine).
Hihihihi 🙂
DA i ja često tamo navratim , ima prometa.
Samo neka oni naprave revalirizaqciju kako su i obečali.