Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako je zanimljiv crobex…kao da je zacementiran[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

vidim ja da na našoj burzi nema više kruha za mene, odo ja u poljoprivredu[cry][bye]

Kako je zanimljiv crobex…kao da je zacementiran[lol]

-0,05 do0.01% kreće se već sat vremena![undecid]

dan je pametniji od noći

al se na INI praši, netko naveliko kupuje danas!

dan je pametniji od noći

BDI indeks cijena brodarskog prijevoza rasutih tereta u petak je korigiran dodatnih 4,61 posto, a trenutačno je 27,99 posto ispod svoje rekordne razine od prije dva mjeseca..
brodari se dobro drze a HT nam je ipak na ovim razinama izgleda precjenjen

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Nemojte samo prodavati i vidjet ćete kak će burza živnuti![proud]
Najgore mi je kao recimo sad Zaba ode na 12348 i onda opet netko 1 dionicu spušta ispod 12300. Umjesto da se čeka…Ljudi ak ne mislite dionicu držati barem 6 mjeseci, za vas je kladionica. Inače ćete ovdje ostati bez hlača i gaća.[bye]

Zanimljivo na HUPZ već nekoliko dana prodaja sve tanja, a kupnja sve jača.
Do 3 000 samo 103 komada.

[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

kaj si prebacio toz u hupz? [lol]

kaj si prebacio toz u hupz? [lol]

Ne.
[kiss]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

wunderkind: ” kaj si prebacio toz u hupz? [lol] ” Ne. [kiss]

Onda ingru [lol] [pray]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

A mrtvila li na Ingri ni gore ni dolje već danima.
Dajte ljudi kupujte prodajte , samo da se trži.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A mrtvila li na Ingri ni gore ni dolje već danima. Dajte ljudi kupujte prodajte , samo da se trži.

kak sam pogodil [lol] [proud]

New Report

Close