Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini se da su zapeli fond manageri u snijegu … [lol] [lol] samo ne znam kako će to pomoći naglom rastu naših dionica… [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Bolje da su fond menađeri ostali još na skijanju, jer vidimo kad su se vratili naloga na prodaji koliko god hoćemo. Svi mislili gore ćemo, a ono dole. Skupljam municiju za dokup.

Na JDPL pad ali ljepa podrška na kupnji stalno stižu novi nalozi na kupnji po 200 komada.

Čini se da su zapeli fond manageri u snijegu … [lol] [lol] samo ne znam kako će to pomoći naglom rastu naših dionica… [lol]

cekaj malo jos su umorni od sinocnjeg puta pa malo kasne na posao[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

evogaopet:

cekaj malo jos su umorni od sinocnjeg puta pa malo kasne na posao[lol]

kako će to nama pomoći , pitam ja vas! [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Skijaši se vratili, imamo Vladu a burza mrtva ?

Cookie Monster

a dionice sve jeftine da jeftinije ne mogu bit!? [lol]

Neznam o ćemu pričate, sve što ja pratim( 30-tak dionica) ide gore. Osim HT-a i Eig-a naravno ali to su priče za sebe?[thumbsup]

europa ide optimistično danas [smiley]

ATGR maknuti nalozi sa prodaje od 500 komada??
JDPL pokazao gdje je support…
danas ce se dosta toga vidjeti..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

čini mi se da su se zbilja vratiti fond-manageri[cool]

Pa trebaju si prije ispričati kak je bilo, presnimiti filmiće na kompjutere da dokažu da su bili na skijanju. Zatim popiti kavicu, dogovoriti se pa onda kreću danas popodne i sutra ujutro lupati po asku. pa neće valjda odmah ko Maks po diviziji. Ipak 7 dana nisu bili u toku. [cool]

New Report

Close