Zar zaista ima ozbiljnih forumaša koji su vjeruju u priču o fond menadžerima na skijanju [bye][bye]
Ja mislim da oni koji se neznaju skijati da se sanjakaju. A otišli samo zato jer je to in. No očito ih nismo “nasanjkali” i uspjeli su se vratiti na niske cijene. [undecid]
Nekako sam sumnjičav sa tim povratkom sa skijanja, zašto nebi neki fonda otišo na skijanje u trećem a sad kupovao po nižim cjenama ?
Da, a i skijanje im je jeftinije u 2. mjesecu. [lol]
Saladin: ” Nekako sam sumnjičav sa tim povratkom sa skijanja, zašto nebi neki fonda otišo na skijanje u trećem a sad kupovao po nižim cjenama ? ” Da, a i skijanje im je jeftinije u 2. mjesecu. [lol]
Da istina,ali moraju se pokazati da su bili na skijanju. Jer je ako nisi bio na skijanju odmah si drugi red.
Prestrašno.
[bye][bye][bye]
Saladin:
”
Nekako sam sumnjičav sa tim povratkom sa skijanja, zašto nebi neki fonda otišo na skijanje u trećem a sad kupovao po nižim cjenama ?
”
Da, a i skijanje im je jeftinije u 2. mjesecu. [lol]
Onaj tko ima školsku djecu mogao je samo ovaj tjedan ići.
Dionički fondovi traže nove zlatne koke . Članak je objavljen 6.12.07. i sada je zgodno pogledati prinose.
Nisu oni jedini koji traže zlatne koke.
http://www.tportal.hr/fset.html
Jedno od glavnih pitanja glasi : Da li je tržište pocjenjeno ili precjenjeno ?
Postoje argumenti o precjenjenosti tržišta kapitala na ZSE, međutim, približavanjem Hrvatske EU i NATO-u,
moje mišljenje je da je tržište još podcjenjeno.
Slična situacija je bila u Sloveniji prije par godina. Na svaki znak približavanja Europskim integracijama idemo gore. Naravno, ovo je samo moje mišljenje……
Komentari su dobrodošli
Jedno od glavnih pitanja glasi : Da li je tržište pocjenjeno ili precjenjeno ?
nemože generalno biti ,samo pojedine dionice mogu biti precjenjene ili podcjenjene
krejzihors: ” Saladin: ” Nekako sam sumnjičav sa tim povratkom sa skijanja, zašto nebi neki fonda otišo na skijanje u trećem a sad kupovao po nižim cjenama ? ” Da, a i skijanje im je jeftinije u 2. mjesecu. [lol] ” Da istina,ali moraju se pokazati da su bili na skijanju. Jer je ako nisi bio na skijanju odmah si drugi red. Prestrašno. [bye][bye][bye]
A SVI SU GORE, LUDNICA[proud]
Tuski mediji su objavili da je Agrokor predao ponudu Migrosu, ali u Agrokoru zbog postupka koji je u tijeku to ne žele komentirati.
Čini se da je Agrokorova kupnja većinskog udjela u Migrosu veliki misterij jer, iako se u turskim medijima pojavila informacija da je Agrokor predao ponudu za Migros, iz Agrokora nisu niti potvrdili niti demantirali tu informaciju. Rezerviran stav je, tvrdi glasnogovornica Agrokora Anja Linić, uzrokovan postupkom koji je u tijeku.
Cijena dionica Migrosa porasla je na burzi u Istanbulu u petak 5,7 posto, što je njezin najveći dnevni rast od kolovoza prošle godine.
http://www.javno.com/hr/profit/clanak.php?id=113793
a kako će se poskupljenje plina odraziti na gaćaru pitam ja vas???
hoće li se tražiti tople gaće viška???
ima li tu uopće fundamenata????