ivek požuri na viru … da ne ode …
Viro kreno. Ja pun ko brod! Taman na vrijeme. Jos da nisam pisao vec par dana sto uzimam. A lijepo su sve napisali po novinama i portalima kakva ce FI imati neke firme samo nitko ne zeli kupiti jeftino nego se ceka da poskupi. Pa nije faca onaj koji da vise nego onaj koji je duzi!!! [lol] [lol] [lol] [lol]
Svi ocekuju ponedjeljak i povecanje likvidnosti trzista zbog povratka fond managera. Mislim da su fond manageri vec dali poletarcima u firmi nalog da se krene u shopping. Osobno sutra ocekujem slican ako ne i jaci trend. Razlog je jednostavan. 200k Hrvata je na skijanju i boli ih ku….c za burzu u ovom trenu. Jedu se germ knedle ispijaju litre pive a sve ce se to nadoknaditi na burzi kada se vrate.
A pretpostavljam da je upravo medju tih 200k Hrvata koji su na skijalistima najveci broj investitora.
Samo ocigledno ce ih docekati nesto vise cijene. Pa nisu bas fond manageri takve budale! [lol] [lol] [lol]
Kolega Ivek, u hrvatskoj aktivno trguje cca 35-50 000 ljudi [wink] Mislim da sam i puno rekao,ne zaboravite i to da ih ima poprilično koji trguju sa 5-10 000 kuna.
Ne kažem da neće biti rasta,ali teorija vam ne drži vodu…
Da sam fond u slijedeci tjedan nis ne bi kupovao pa da vidis panike [wink]
Ne bi im bilo dobro jer se i oni već nekoliko dana za redom rumene
Da sam fond u slijedeci tjedan nis ne bi kupovao pa da vidis panike [wink]
jel se ima puno keša?
Alien:
”
Da sam fond u slijedeci tjedan nis ne bi kupovao pa da vidis panike [wink]”
jel se ima puno keša?
Ne pretjerano. 33% od ukupnog portfelja [smiley]
Kolega Ivek, u hrvatskoj aktivno trguje cca 35-50 000 ljudi [wink] Mislim da sam i puno rekao,ne zaboravite i to da ih ima poprilično koji trguju sa 5-10 000 kuna. Ne kažem da neće biti rasta,ali teorija vam ne drži vodu…
kolega to sam i ja mislio dok mi poštar nije počeo ubacivati u sandučić obavjesti od SDA od svih nepostojećih ljudi iz ulice (valjda je zakljućio da ako na kuverti piše SDA onda mora da ide meni [proud])
tek onda sam vidio koja sam ja mala riba…ljudi imaju u dionicama milione, a daju u SDA nepostojeću adresu…
TunaSalad:
”
Alien:
”
Da sam fond u slijedeci tjedan nis ne bi kupovao pa da vidis panike [wink]”
jel se ima puno keša?
”
Ne pretjerano. 33% od ukupnog portfelja [smiley]
a onda je ipak bolje da se ne crveni.
percepcija kud će/bi trebalo tržište dosta ovisi koliko je čovjek u kešu/dionicama. meni je keš sad već na nekih 15% … valjda bu dobro.
mmstanic:
”
Kolega Ivek, u hrvatskoj aktivno trguje cca 35-50 000 ljudi [wink] Mislim da sam i puno rekao,ne zaboravite i to da ih ima poprilično koji trguju sa 5-10 000 kuna. Ne kažem da neće biti rasta,ali teorija vam ne drži vodu…
”
kolega to sam i ja mislio dok mi poštar nije počeo ubacivati u sandučić obavjesti od SDA od svih nepostojećih ljudi iz ulice (valjda je zakljućio da ako na kuverti piše SDA onda mora da ide meni [proud])
tek onda sam vidio koja sam ja mala riba…ljudi imaju u dionicama milione, a daju u SDA nepostojeću adresu…
Dakle, otvaralo se tudje koverte a? [lol] [tongue]