Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nek stavljaju ljudi novinske clanke,bar ja ne moram okolo trazit [wink]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Nije mi jasno zašto ovako velika razlika između Mlinara i Žitnjaka u cijeni ?

Rasprava o vašim željama, potrebama i uvjetima demonstriranja kvalitetnog moderiranja prebačena je na Bez cenzure – Općenito

Hvala na razumijevanju

Srdačan pozdrav!

Suricata suricatta

Vratio se stari Vjeko. [thumbsup]

Čini mi se da su neki fond manageri skratili skijanje. Jel se snijeg topi ili ih je nešto drugo vratilo natrag?

No respect

Čak je i plavi tu.

Nije mi jasno zašto ovako velika razlika između Mlinara i Žitnjaka u cijeni ?

A meni je jos manje jasna razlika izmedju PUNT i JMNC…

Jel mozes biti malo precizniji, zasto mislis da bi se trebali trzit po istoj cijeni, i kojoj? MLNR ko ZTNJ, ili ZTNJ ko MLNR, ili nesto trece?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ovo je smijesno,ak OPTE dodje na 300kn ja rasprodajem sve i ode u nekretnine.Samo fali da se izjednaci sa HT-om.

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ovo je smijesno,ak OPTE dodje na 300kn ja rasprodajem sve i ode u nekretnine.Samo fali da se izjednaci sa HT-om.

Tam ti je još gore nego u dionicama[yawn]

Sve je to na klimavim nogama, s 500tinjak komada ulupanih po bidu odmah bi bila nazad na 265 kuna…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Prodajem stan u Kupresu povoljno[wink]

wiking:

Sve je to na klimavim nogama, s 500tinjak komada ulupanih po bidu odmah bi bila nazad na 265 kuna…

ma sramota je da na 40k kuna ona skoci 5-6%,to ne da je namjestanje cijene ma nemam rijeci o dionici,prometu,hanfi….katastrofa od burze[angry] idem spat[yawn]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

A što si očekivao od OPTE. Da se sruši dolje. Pa to su pokupovali fondovi (možda i po diktatu ili za pinku). Svi oni znaju da to nemaju kome prodati po toj cijeni.

New Report

Close