kolega, na čemu temeljite takvo mišljenje?
Mogu li ja odgovoriti. Belje je poduzeće u stvaranju, znači, ono još nije pokazalo sve svoje, a daleko se nalazi od vrha. Zašto je zanimljivo, zato što ukoliko uspiju njihovi planovi o 100 milijuna dobiti za ovu godinu, tada Belje može i puno više potegnuti, jer će investitori to ocijeniti kao nešto jako, ali jako dobro. Također, povjerenje u dionice Agrokorovih tvrtki ne jenjava, što je dodatni stimulas za daljnji rast vrijednosti Belja. Kako ovaj mjesec izlazi rezultati za većinu tvrtki s burze, za očekivati je da će vrijednost rasti.
za očekivati … i Vladimir i Estrogon su očekivali …. Godota … [smiley1]
za očekivati … i Vladimir i Estrogon su očekivali …. Godota … [smiley1]
Svatko netko očekuje, netko dobitak na lotu, a netko post nadražeg forumaša.
tima:
”
Izgleda da se Belje vraća u fokus. Mislim da je dovoljno dugo bilo zanemareno. Mogli bi ga gledati na 300 i više do kraja mjeseca. Sa štovanjem
”
kolega, na čemu temeljite takvo mišljenje?
Na temelju rezultata poslovanja koje očekujem da se objave na dan 31.10. ove godine. Pliva će očigledno biti preuzeta što znači da je korekcija/stagnacija gotova. Da li vam je ovo dovoljno ili treba još pojašnjavati?
Sa štovanjem
Na temelju rezultata poslovanja koje očekujem da se objave na dan 31.10. ove godine
a kakve rezultate okčekujemu ???
Ja ne okčekujem rezultate, ja ih obično očekujem[smiley1].
alesar: ” a kakve rezultate okčekujemu ??? ” Ja ne okčekujem rezultate, ja ih obično očekujem[smiley1].
Aahaaaa…. pa da, kako se toga nisam ranije sjetio
alesar: ” a kakve rezultate okčekujemu ??? ” Ja ne okčekujem rezultate, ja ih obično očekujem[smiley1].
Ajde’ kao da Ti nikad ne pogriješiš!!!
Na temelju rezultata poslovanja koje očekujem da se objave na dan 31.10. ove godine
Na temelju rezultata koje je ostvarilo Ratarstvo, ja očekujem u trećem kvartalu prihode skoro iste kao u cijelom prvom polugodištu.
Ajde’ kao da Ti nikad ne pogriješiš!!!
Nikda nisma pogrijeioš. Ali stvaron!
Na temelju rezultata koje je ostvarilo Ratarstvo, ja očekujem u trećem kvartalu prihode skoro iste kao u cijelom prvom polugodištu.
G. Tima, možete li biti malo jasniji? Zahvaljujem!
dečki popusti i sniženja ovosezonske robe traju još danas, a od idućeg tjedna, počinje nova sezona i dolazi nova kolekcija a cijene će biti isključivo za novu sezonu
Slažem se. Vjerujem da su se svi forumaši i ljudi koji prate forum nakrcali ovaj tjedan. Sljedeći tjedan očekujem porast cijena uz povećanje volumena.