Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega, na čemu temeljite takvo mišljenje?

Mogu li ja odgovoriti. Belje je poduzeće u stvaranju, znači, ono još nije pokazalo sve svoje, a daleko se nalazi od vrha. Zašto je zanimljivo, zato što ukoliko uspiju njihovi planovi o 100 milijuna dobiti za ovu godinu, tada Belje može i puno više potegnuti, jer će investitori to ocijeniti kao nešto jako, ali jako dobro. Također, povjerenje u dionice Agrokorovih tvrtki ne jenjava, što je dodatni stimulas za daljnji rast vrijednosti Belja. Kako ovaj mjesec izlazi rezultati za većinu tvrtki s burze, za očekivati je da će vrijednost rasti.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

za očekivati … i Vladimir i Estrogon su očekivali …. Godota … [smiley1]

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

za očekivati … i Vladimir i Estrogon su očekivali …. Godota … [smiley1]

Svatko netko očekuje, netko dobitak na lotu, a netko post nadražeg forumaša.

tima:

Izgleda da se Belje vraća u fokus. Mislim da je dovoljno dugo bilo zanemareno. Mogli bi ga gledati na 300 i više do kraja mjeseca. Sa štovanjem

kolega, na čemu temeljite takvo mišljenje?

Na temelju rezultata poslovanja koje očekujem da se objave na dan 31.10. ove godine. Pliva će očigledno biti preuzeta što znači da je korekcija/stagnacija gotova. Da li vam je ovo dovoljno ili treba još pojašnjavati?

Sa štovanjem

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Na temelju rezultata poslovanja koje očekujem da se objave na dan 31.10. ove godine

a kakve rezultate okčekujemu ???

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Ja ne okčekujem rezultate, ja ih obično očekujem[smiley1].

alesar: ” a kakve rezultate okčekujemu ??? ” Ja ne okčekujem rezultate, ja ih obično očekujem[smiley1].

Aahaaaa…. pa da, kako se toga nisam ranije sjetio

alesar: ” a kakve rezultate okčekujemu ??? ” Ja ne okčekujem rezultate, ja ih obično očekujem[smiley1].

Ajde’ kao da Ti nikad ne pogriješiš!!!

Na temelju rezultata poslovanja koje očekujem da se objave na dan 31.10. ove godine

Na temelju rezultata koje je ostvarilo Ratarstvo, ja očekujem u trećem kvartalu prihode skoro iste kao u cijelom prvom polugodištu.

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Ajde’ kao da Ti nikad ne pogriješiš!!!

Nikda nisma pogrijeioš. Ali stvaron!

Na temelju rezultata koje je ostvarilo Ratarstvo, ja očekujem u trećem kvartalu prihode skoro iste kao u cijelom prvom polugodištu.

G. Tima, možete li biti malo jasniji? Zahvaljujem!

dečki popusti i sniženja ovosezonske robe traju još danas, a od idućeg tjedna, počinje nova sezona i dolazi nova kolekcija a cijene će biti isključivo za novu sezonu

Slažem se. Vjerujem da su se svi forumaši i ljudi koji prate forum nakrcali ovaj tjedan. Sljedeći tjedan očekujem porast cijena uz povećanje volumena.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

New Report

Close