Na HT-u promet malih 1,8m kn, nema pritiska od strane prodaje, miriši li na promjenu trenda? [pray]
Uskoro će proljeće i skupština HT,na kojoj se odlučuje o dividendi.Po prospektu ako ga je netko uopće pročitao min 50% dobiti ide u dividendu.Sumnjam da će inv.fondovi to propustiti i na vrijeme se nakrcati dionicama.
šta je to da ne skidam prvi? ko zna kakav spyware je to[cool]?
hihi.. a ja tvrdim svima da je dtk,tdk ili kak se to već zove HT-ov, a nitko mi ne vjeruje 🙂
Ja Vam kažem da je DTK od HT-a. Ne postoji niti jedan pravni razloga da to ne bude tako. A sad, hoće li to država ponovo preuzeti ? Ali onda nekoliko milijardi kuna treba za to platiti.
Ja Vam kažem da je DTK od HT-a. Ne postoji niti jedan pravni razloga da to ne bude tako. A sad, hoće li to država ponovo preuzeti ? Ali onda nekoliko milijardi kuna treba za to platiti.
Dio je moj. 2 x uplatio nekoliko somica DM za izgradnju. Mislim da negdje imam i racun. [cool]
HT ga je kopao (većinu barem) i ja vjerujem holjevac.. prevelika je ona kokoš da bi to išla izmišljat pa da ju svi onako popljuju..
asdfgh123:
”
”
Dio je moj. 2 x uplatio nekoliko somica DM za izgradnju. Mislim da negdje imam i racun. [cool]
sve firme su naše, stanovi su bili plaćeni iz izdataka za stanogradnju pa su nam sve nanovo prodali..
asdfgh123: ” Ja Vam kažem da je DTK od HT-a. Ne postoji niti jedan pravni razloga da to ne bude tako. A sad, hoće li to država ponovo preuzeti ? Ali onda nekoliko milijardi kuna treba za to platiti. ” Dio je moj. 2 x uplatio nekoliko somica DM za izgradnju. Mislim da negdje imam i racun. [cool]
Dio je i moj, ali ja imam preko nekoliko dionica. A ovaj račun možeš baciti u smeće.
kako je lijepo vidjeti
dionica % promet
IGH-R-A 1.67 5 198 261.16
ADRS-P-A 0.75 5 011 870.99
INA-R-A 1.63 4 559 767.05
PBZ-R-A 3.02 3 715 252.28
DDJH-R-A 4.75 3 556 230.77
MLNR-R-A 1.35 3 292 561.08
[color=blue]DLKV-R-A -0.99 2 733 667.22 [/color]
TISK-R-A 4.35 2 544 738.01
Samo Dalekovod u minusu. Čak ije i HT u plusu.