deimos:
”
Lagano potopilo onaj nalog na pbz-u na kupnji. Medvjedi na bankama, kazem vam ja…”
To je bilo i za očekivati obzirom na in teres za prodajom iz TOP 10.
Onaj tko je postavio taj nalog , mogao je to kupiti i jeftinije po meni, vjerojatno neki stranci..
Ma jasno je meni da je to bilo za ocekivat, mene boli sto sam ostao na krivoj nozi, pa nisam mogao i ja malo lupit po njemu…
kak se ovo vama danas čini? jel preokret prema gore ili samo varka?
40 milja prometa i +0,57% ?
Gumhalterica je najavila toplije dane. Danas ne vrijedi izreka da kad vjetar puše i purani lete . Bez obzira na +0,62 % Crobexa ima dosta dionica u minusu , skuplja se ono što vrijedi , prije nego drugi pokupe.
Rano je još govoriti o promjeni trenda.
Najavljeno je za 2 tjedna proglašenje nezavisnosti Kosova, ako sve prođe OK, što god to značilo, indexu u regiji će sigurno znatnije porasti, a to će se odraziti i na nas.
Najavljeno je za 2 tjedna proglašenje nezavisnosti Kosova, ako sve prođe OK, što god to značilo, indexu u regiji će sigurno znatnije porasti, a to će se odraziti i na nas.
volio bi da sve prođe glatko, ali čisto sumnjam, neće im srbi tek tako dati državu.
Možda je pametnije taj dan dočekati u kešu? U svakom slučaju, ako je blizu istine pisanje Nacionala da su se Srbi pomirili sa gubitkom Kosova, a da će zauzvrat dobiti 6-8 milijardi eura raznih pomoći, moglo bi biti veselo sa njihovim bankama. Dosta su korigirane u posljednjih 6 mjeseci, a prolazak puno keša kroz njih i uz mir na Kosovu to bi moglo biti
[thumbsup]
U drugoj varijanti [bye]
plavi: ” Najavljeno je za 2 tjedna proglašenje nezavisnosti Kosova, ako sve prođe OK, što god to značilo, indexu u regiji će sigurno znatnije porasti, a to će se odraziti i na nas. ” Možda je pametnije taj dan dočekati u kešu? U svakom slučaju, ako je blizu istine pisanje Nacionala da su se Srbi pomirili sa gubitkom Kosova, a da će zauzvrat dobiti 6-8 milijardi eura raznih pomoći, moglo bi biti veselo sa njihovim bankama. Dosta su korigirane u posljednjih 6 mjeseci, a prolazak puno keša kroz njih i uz mir na Kosovu to bi moglo biti [thumbsup] U drugoj varijanti [bye]
Slažem se.
plavi:
”
”
volio bi da sve prođe glatko, ali čisto sumnjam, neće im srbi tek tako dati državu.
A šta mogu učiniti ? Napasti NATO ? Pa nije to Hrvatska 1991.
Ove preporuka za kupnju HT-a nisu baš potakle kupce , promet 1,7 mil.kn , ali je ohladila prodavače .
. Ove preporuka za kupnju HT-a nisu baš potakle kupce , promet 1,7 mil.kn , ali je ohladila prodavače .
I to je već pozitivno. samo, ljude u rasprodaji ne može nitko zaustaviti.
Hrvatska ocijenjena kao zemlja blagog rizika za ulagače
Poništiše trgovinu karlovačkom bankom. A Puris?