Zna se sto ce se najvise kupovati[thumbsup][lol] [lol]
sto se tice amera, sutra Bernanke ima konferenciju po kojoj bi se moglo naslutiti da li ce rezati kamatnu stopu 29-30. sijecnja.. u proslosti je njegova konferencija imala dosta utjecaja na burzu jer nije previse tajio koju ce odluku poslije donijeti.. zadnji put im vijest od 0.25% kracenja nije dobro pala.. morat ce barem toliko opet ako ne i 0.50% da ih zadovolji..
Smith & Wesson +8.70%. Nije to dobar znak [lol]
Ako su oni sa oruzjem za pussy’s toliko skocili onda sutra rasprodajem cijeli portfelj i ulazem u Djuru!!! T-84 rulez a DDJH ima da skoci barem 250%!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
sutra je i odluka ECB i BofE na kamatne stope u Europi.. najavljivali su da ce to dizati ali mislim da ih je strah kad vide sta se desilo preko bare.. sve u svemu, biti ce zanimljiv dan i kraj tjedna u svijetu
Anyway, vidjeh da je danas u vecernjaku valjda u prilogu (manager ili tako nesto) izasla kuknjava gradjevinara oko povecanja kamata. Mozda bi to moglo objasnit danasnji (manji) pritisak na prodaju gradjevinara.
po meni će danas biti interesantan dan![thumbsup]
prst pokazuje smijer kretanja![thumbsup]
Đuro dobro startao 2126 komada već prošlo, JDPL nam je već u dobrom minusu, dokle tako[cry]
proslo je 2386 komada zadnja cijena 234,70, jel neko zna nesto sto mi neznamo?
He, he, djuro ponovo jase… Oce u blokadu danas?
He, he, djuro ponovo jase… Oce u blokadu danas?
A reci ti meni tko će zaustaviti tu oklopnu diviziju?