Što sad kupiti???
IGH, Tisak ?
Warren: ” Što sad kupiti??? ” IGH, Tisak ?
I jedno i drugo.
ovo su glavni igrači na našem tržištu …
Mirovinci su ipak glavne face
fazan: ” ovo su glavni igrači na našem tržištu …” Mirovinci su ipak glavne face
Sada mirovinci, slazem se, ionako ZB Aktiv vise ne operira tako jako na nasem trzistu kao u Srbiji.
Sto kupiti?
Poklon supruzi, pustite malo dijonice
Neka lagana iskrcavanja na gradjevinarima…
Conan O’B: ” fazan: ” ovo su glavni igrači na našem tržištu …” Mirovinci su ipak glavne face ” Sada mirovinci, slazem se, ionako ZB Aktiv vise ne operira tako jako na nasem trzistu kao u Srbiji.
Znači, od ovog pravilnika mirovinci preuzimaju ulogu market makera, što su dosada imali OIF-ovi?
Pa to baš i ne jamči neki rast.
P.S. opet vas dva fond menađera … 🙂 Jedan radi u RBA OMF, ali gdje drugi radi ?
[lol] [lol] [lol]
Priznajem, nemam muda upuštati se u Todorićeve dionice. Mada mi nešto govori da je Migros gotova stvar.
Kad neko pita što kupiti, dobro bi bilo da kaže koji prinos i u kojem vremenskom periodu očekuje. Tiask sam kupio na 1100, prodo na 1500, i juce vratio pola na 1370. Mislim da će IGH i Tisak odraditi 20% u mjesec-dva. Teška su vremena [huh] PLAG sam uzeo na 4300, i tu se nadam 50% do kraja godine itd. itd.
blueman: ” Conan O’B: ” fazan: ” ovo su glavni igrači na našem tržištu …” Mirovinci su ipak glavne face ” Sada mirovinci, slazem se, ionako ZB Aktiv vise ne operira tako jako na nasem trzistu kao u Srbiji. ” Znači, od ovog pravilnika mirovinci preuzimaju ulogu market makera, što su dosada imali OIF-ovi? Pa to baš i ne jamči neki rast. P.S. opet vas dva fond menađera … 🙂 Jedan radi u RBA OMF, ali gdje drugi radi ? [lol] [lol] [lol]
MA on ti ima samo jedan fond.
Zatvoreni za zaposlenike Kontrola Zracne Plovidbe.
TAko mi je rekao.
Ustvari uopce ne investira u dionice.
” MA on ti ima samo jedan fond. Zatvoreni za zaposlenike Kontrola Zracne Plovidbe. TAko mi je rekao. Ustvari uopce ne investira u dionice.
Dionice su za papke. Ja investiram samo u FNOI i REPO