Potpisan je koalicijski sporazum s predsjednicom HSLS-a Đurđom Adlešić te predsjednikom HSS-a Josipom Friščićem.
INGRA se ne da [angry] Ništa od dokupa. Ipak je teže radit jazovke s mirovincima u JDD, ali i nagli rast je teže ostvariti.
Ni na HT-u nije puno bolje stanje…
evo nas ispod 340… mislim da neko zeli napravit paniku al mu nejde bas…
deimos:
”
”
evo nas ispod 340… mislim da neko zeli napravit paniku al mu nejde bas…
Pa nebi reko. Meni se cini da rade dobar posao [lol]
Čitam malo u business.hr članak o novom predsjedniku uprave naše Hypo banke, Ferstlu. Među ostalim piše da novi bavarski vlasnici banke žele veću energiju i više kadrova posvetiti razvoju investicijskog bankarstva. To valjda pretpostavlja da će zaustaviti sadašnju rasprodaju svog portfelja, pogotovo nakon što je napravljena dokapitalizacija.
možete li zamislit scenario fondovi u minusu u zadnjem kvartalu 2007 ,fondovi u minusu prvi kvartal 2008 .mislim da to nebi išlo.strpite se tek je počela godina.
Miro25: ” deimos: ” Ni na HT-u nije puno bolje stanje… ” evo nas ispod 340… mislim da neko zeli napravit paniku al mu nejde bas… ” Pa nebi reko. Meni se cini da rade dobar posao [lol]
sumnjam, opet ponavljam da je to sve institucionalni promet…
ajde da vidimo neka se javi onaj forumaš koji je danas prodao HT…. tek toliko da vidimo kakav je prosjek izlaska…
trenutno nam je tu 160 korisnika…ako odbacimo duple nikove ostaje nas 100-njak od kojih barem 90 ima u portfelju dionice HT-a…
ajmo junaci…tko je danas kratio poziciju na HT-u?
u stvari da preoblikujem pitanje…tko je od nove godine prodavao HT?