Hip hop na PBZ-u ,do 1200 još samo nekih 700 komada.
Zadfnja cijena 1130 kuna porasli smo 4,53 %.
[smiley1]
Hip hop na PBZ-u ,do 1200 još samo nekih 700 komada. Zadfnja cijena 1130 kuna porasli smo 4,53 %. [smiley1]
I valjda kaj ta BRA analiza? Sam napisao jučer DDJH, ADPL, BLJE, VART, ajde i PBZ kao predvodnica…
plavi: ” Hip hop na PBZ-u ,do 1200 još samo nekih 700 komada. Zadfnja cijena 1130 kuna porasli smo 4,53 %. [smiley1] ” I valjda kaj ta BRA analiza? Sam napisao jučer DDJH, ADPL, BLJE, VART, ajde i PBZ kao predvodnica…
Ne valja , odnosno opravdava svoje ime.
Evo što ste jučer predvidjeli kolega:
” Prije bih rekao da će jedno vrijeme ostati na ovim nivoima ili će još malo porasti prije pa se onda stabilizirati na nekom nivou. ”
[smiley1]
quark: ” plavi: ” Hip hop na PBZ-u ,do 1200 još samo nekih 700 komada. Zadfnja cijena 1130 kuna porasli smo 4,53 %. [smiley1] ” I valjda kaj ta BRA analiza? Sam napisao jučer DDJH, ADPL, BLJE, VART, ajde i PBZ kao predvodnica… ” Ne valja , odnosno opravdava svoje ime. Evo što ste jučer predvidjeli kolega: ” Prije bih rekao da će jedno vrijeme ostati na ovim nivoima ili će još malo porasti prije pa se onda stabilizirati na nekom nivou. ” [smiley1]
I upravo se obistinjuje ono što sam rekao, pročitajte drugi dio rečenice.
I upravo se obistinjuje ono što sam rekao, pročitajte drugi dio rečenice.
Nije istina 4,53 % nije malo, a tu se ionako neće ” stabilizirati ” .
[smiley1]
quark: ” I upravo se obistinjuje ono što sam rekao, pročitajte drugi dio rečenice. ” Nije istina 4,53 % nije malo, a tu se ionako neće ” stabilizirati ” . [smiley1]
Malo, je relativan pojam. Ja kad velim malo mislim 10%-20%.[smiley1]
plavi: ” quark: ” I upravo se obistinjuje ono što sam rekao, pročitajte drugi dio rečenice. ” Nije istina 4,53 % nije malo, a tu se ionako neće ” stabilizirati ” . [smiley1] ” Malo, je relativan pojam. Ja kad velim malo mislim 10%-20%.[smiley1]
Onda je po BRA analizi Finvest već odavno trebao biti na 1000 kuna
[smiley1]
Rugate se Brki, a pogledajte kako npr. izgleda direktor Ukrajinske burze.
quark: ” plavi: ” quark: ” I upravo se obistinjuje ono što sam rekao, pročitajte drugi dio rečenice. ” Nije istina 4,53 % nije malo, a tu se ionako neće ” stabilizirati ” . [smiley1] ” Malo, je relativan pojam. Ja kad velim malo mislim 10%-20%.[smiley1] ” Onda je po BRA analizi Finvest već odavno trebao biti na 1000 kuna [smiley1]
E vidite, FNVC i LVCV su mi jedine dvije dionice kod kojih se primarno vodim vašom analizom. Držim ih dugo i nemam baš neki prinos. Ali nema veze, na njima testiram svoje strpljenje. Ako je PBZ došao na svoje doći će i one. Manji prinos kod tih dionica kompenziram većim prinosom na drugim dionicama zahvaljujući TA. Da nisam koristio TA kod Finvesta držao bih ga još puno duže bez nekog efekta. Ovako od kada sam ga kupio ipak polagao i sigurno napreduje.