Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam jeste li primjetili, ali RBA OMF danima prodaje HT-R-A i kupuje MGMA-R-A i ATGR-R-A.

I love the Smell of Profits in the Morning

ja mislim da oni nisu normalni, a njima uplaćujem 5000 godišnje u dobrovoljni mirovinski!? [rolleyes]

ko je tu lud onda? [lol]

Veliki pozdrav liku na prodaji ADPL sa 1 kom. na 239,99. nešto smješnie nisam odavno vidio.

Veliki pozdrav liku na prodaji ADPL sa 1 kom. na 239,99. nešto smješnie nisam odavno vidio.

vidjet ćeš kad stanem ma OPTE na kupnju na 2 kn

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ja mislim da oni nisu normalni, a njima uplaćujem 5000 godišnje u dobrovoljni mirovinski!? [rolleyes]

ko je tu lud onda? [lol]

Ništa lakše to promijeniti… Odeš u Fina i sve je gotovo za 5 minuta. Tako je moja žena prešla od njih u jedan drugi OMF.

AZ mirovinski fond? Hvala, ne! Radije mi dajte sifilis!

Adris opet u crvenom. Što mislite koliko je dno.

Opet treba pola sata za ući u Poslovni. Užas jedan.[undecid]

Može li netko prokomentirat ovu vijest ???

http://www.vece…986148/index.do

Ne diraj mi RBA Obveyni.
MGMA i ATGR nude veci rast nego HT.
Dugorocno , kratkorocno su tu negdje.
A dok ja odem u penzioni ima vremena.
Pa kud samo 5000 kn godisnje.
Da digni to malo pa da budes pravi baja sa 65 godina.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nevalja ti link.

Dobro smo zaronili.
Spustila se gusta magla…ali doslovce…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

http://www.vecernji.hr/home/manager/2986388/index.do

može li ovo sporije.poslovni ko i burza u debelom crvenom.[undecid]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close