Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne rade!

Fondovi ne plaćaju proviziju kod trgovanja?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Fondovi ne plaćaju proviziju kod trgovanja?

ne! plaćaju godišnju članarinu

ne! plaćaju godišnju članarinu

Ima li negdje o tome pisano?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kak su indexi u regiji?

http://www.kapital-plus.net/index.php?Indeksi

Ode MIV u blokadu…

Ne rade!

zato se mi i za njih moramo koreksirati…[undecid]

Danas imamo blok transakcije na ADPL,ERNT.Kupuju mirovnici,kupuju dok je jeftino.Lako je kad imaju para.[thumbsup]

Danas vise manje sve pada osim Vira koji raste bas zato sto sam namjeravao dokupiti. Pa mislim stvarno…. [angry] [angry]

skype - ivek1234

Danas vise manje sve pada osim Vira koji raste bas zato sto sam namjeravao dokupiti. Pa mislim stvarno…. [angry] [angry]

ajde da barem neko ima isti problem kao i ja[yawn]

two bad....milosh dead

Nazad

——————————————————————————–
Franjo Luković prodao dionice Zabe vrijedne 21,76 milijuna kuna

Tomislav Petrov
tomislav.petrovatcharbusiness.hr 07.01.2008 15:10
Pročitaj komentare(1)

Predsjednik Uprave Zagrebačke banke Franjo Luković otpustio je 4. siječnja 2008. godine ukupno 1700 redovnih dionica Zagrebačke banke.
Burzovne transakcije prijenosa dionica obavljene su na Zagrebačkoj burzi, po prosječnoj cijeni od 12.800 kuna za redovnu dionicu. Prema tome, Franjo Luković transakcijama je utržio 21,76 milijuna kuna.

Ukupan broj otpuštenih dionica predstavlja 1700 glasova u glavnoj skupštini Zagrebačke banke i 0,05051 posto ukupnoga broja izdanih dionica Zagrebačke banke.

On se snašao, a kako će to nama pomoćo? BSN [bye]

Lako je njemu kad kupuje po povlaštenim uvjetima.

New Report

Close