Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jesam navlakač [wink].

hahaha, ovo na optimi je potpuno neralno….postavljena teška obrana na ipo cijeni….[lol]
ipak će neki naplatiti svoje obveznice

to ti je fond stavio ili ce prodat lose dionice ili ce cijena rasti.Uglavnom nemoze izgubiti[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Iskrcaj na TISK da bi se uslo u BLJE….

skype - ivek1234

i na HTu da bi se ulazilo u optimu [lol] [lol] [lol]

ivek123:

i na HTu da bi se ulazilo u optimu [lol] [lol] [lol]

i kad to prodje onda ce se izlaziti iz belja i vracati u tisak a usput ce se popusiti lova

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

The 500 Home Run Club
mislim da je vrijeme da se i kod nas na forumu formira neki slican klub

Postanite Eu-robovi

gorgija: ” fazan: ” Može li mi netko ovo rastumačiti: na ZSE monitoru za 4.1. piše da je DDJH-R-A porastao 0,52%. Na službenoj stranici ZSE piše da je DDJH-R-A na dan 4.1. porastao 1,13%. ? ” na monitoru računaju zadnja danas/prosječna jučer, na zse.hr zadnja/zadnja.” pretpostavio sam da je tako, a kako onda računaju blokadu … monitor ili stranica … i zašto je tako ???

blokada je tako bila i prije, zadnja/prosječna.

a ovo se promijenilo otkad je uveden OMX, prije je sve bilo zadnja/zadnja, sada i ovdje na poslovnom prezimaju zadnja/prosječna.

ne znam jel bio neki razlog za to ili im tek tako došlo s novim sustavom, meni je zadnja/zadnja bilo mnogo korisnije i jasnije.

nešto je vrlo šuplja prodaja na JDPL…..

Top bid
CIJENA KOLIČINA

727,00 15
725,51 15
725,50 5
725,05 17
725,00 203
722,01 3
721,53 20
721,52 156
721,51 85
720,01 14

Top ask
CIJENA KOLIČINA

735,00 14
739,90 19
739,98 70
740,00 5
740,87 1
744,97 18
744,99 35
745,00 8
746,00 17
746,97 4

Suplja je na ovim smijesnim razinama.. vidjet ces kad se popne malo gore. Pa zar ne vidis da ni Fazan nije pomogao[cry]…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Suplja je na ovim smijesnim razinama.. vidjet ces kad se popne malo gore. Pa zar ne vidis da ni Fazan nije pomogao[cry]…

bome sam se zabrinuo … ma sje… me derbyshire …
[cry]

I love the Smell of Profits in the Morning

ma nemoj tako Panonski mornaru… vidis da je samo Toda in ovih dana.. .brodari su izvan fokusa i mos se…

jedino da objave da ce zatvoriti Djerdap i napuniti Nizinu Dunavom… a T. kao svaki promucurni businessman kupi JDPL….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

možda bi trebalo Turcima ponuditi da kupe JPDL … oni nama TURK, a mi njima JDPL …

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close