Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
treba samo inf. da Tody preuzima adris i eto do kraja dana nas na 650
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom
Nece ADRIS propast zbog zabrane pusenja,da ne proda ni jednu cigaretu u Hr ostaju mu Bosna ,srbija i Makedonija.
Ako me nema ,znaci da nisam tu.
fazan: ” Može li mi netko ovo rastumačiti: na ZSE monitoru za 4.1. piše da je DDJH-R-A porastao 0,52%. Na službenoj stranici ZSE piše da je DDJH-R-A na dan 4.1. porastao 1,13%. ? ” na monitoru računaju zadnja danas/prosječna jučer, na zse.hr zadnja/zadnja.
pretpostavio sam da je tako, a kako onda računaju blokadu … monitor ili stranica … i zašto je tako ???
I love the Smell of Profits in the Morning
hahaha, ovo na optimi je potpuno neralno….postavljena teška obrana na ipo cijeni….[lol]
ipak će neki naplatiti svoje obveznice
Ma bezveze prave paniku, po ne znam koji put je na našem tržištu PA važnija od svih TA i FA zajedno! Takve gluposti i uništavaju tržište, stvarno je plitko i stvoreno za manipulacije!
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!
Ma bezveze prave paniku, po ne znam koji put je na našem tržištu PA važnija od svih TA i FA zajedno! Takve gluposti i uništavaju tržište, stvarno je plitko i stvoreno za manipulacije!
Zato će se netko jeftino nakupovati.
hahaha, ovo na optimi je potpuno neralno….postavljena teška obrana na ipo cijeni….[lol] ipak će neki naplatiti svoje obveznice
Stiglo se na granicu obrane. sad da vidimo hoće li uopće netko dalje prodavati?
AGROKOR najveci favorit za preuzimanje MIGROSA Bissnis.hr
Kako ce to pomoci vama koji nemate TODINE dionice
SAM PROTIV SVIH