Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zgubidan10:

Uvijek iste price..Tko ima lovu zeli korekciju,a tko je u dionicama rast[cool] Ko bi vama udovoljio ?[smiley]

Zgubidane, jel se to meni ćini ili su te odmoderirali od Nove godine?
[smiley]

pocastili me za novo lito[smiley]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Izgleda da se i u USA sprema neki veliki IPO[lol] [lol] [lol]

Vidili od nas pa sad i oni oće sve prodat preko IPO-a.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

tako je. Privatizirat će Pentagon i Central Inteligence Agency.
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

vi se zezate al to sto se dogadja u US bas i nije bajno,nadam se da ce se izvuci kao i uvijek.Mi sa nasom korekcijom i nismo imali neke veze od US.Kriza je i dalje tamo trajala a nas se crobex vratio na 5200.Zasto je bila korekcija,pa to je izrezirano od strane fondova.Zar ste mislili da ce se oni sa hrpom kesa od IPO-a vracati po nasim visokim cijenama,aha radje bi da propadnu nego da kupuju nesto skupo od nas.Kad je korekcija dosla do grla ko je dignuo cijene i pokupovao onu hrpu jeftinih dionica.Kad su se donekle namirili vratili su Crobex gdje je i bio.Za sada kod nas nema neke novcarske krize,hipotekarne… al to ne znaci da se nemoze preliti i kod nas.I nase su nekretnine napuhane,ako one pocnu padati tada i banke padaju a skup i mi snjima

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

samo je pitanje od čega će ih FED prije braniti kam.stopama , od recesije ili stagflacije. u oba slučaja, u bandeku su, ne bi im bio u koži no ko ih j..e, što su posijali to i žanju. nas ovdje na brdovitom Balkanu trebalo bi brinuti kako će se američka kriza odraziti na EU pa posredno i na nas. u ovom slučaju je upravo dobro da smo iz tamo neke Hrvatske jer mislim da se to na nas i neće previše odraziti, barem ne na realni sektor. vjerojatno “samo” na financijski. e sad , da bu bilo nekaj gadnog, vjerojatno bude, rast inflacije itd. što već i sada možemo osijetiti no tada treba mjenjat strategiju, kupovat dionice onih kompanija koje iz takve situacije izvlače profit, možda putem fondova trgovat i na robnim burzama (futures i forwards), forex i sl.
tko zna taj će i izgledni gubitak preokrenut u dobitak.

al to ne znaci da se nemoze preliti i kod nas.I nase su nekretnine napuhane,ako one pocnu padati tada i banke padaju a skup i mi snjima

Slazem se ja s tobom. Ali ono sto Ameri smatraju krizom to je kod nas lagani povjetarac. Mi smo u banani zadnjih 1000 godina tako da je ovo sve nama samo “joke”. Trziste je toliko plitko da ga fondovi i mirovinci mogu drzati kako god zele. Slom trzista je moguc jedino ako svi fondovi predju u HAMAS a fond manageri postanu bombasi samoubojice. [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Mene muci to kaj su oni skuzili da lijepo zive od provizija, ulaznih i izlaznih, pa ti napravi korekciju 2 puta godisnje, to budu 4 provizije…pa lijepo zarade jos na padu u korekciji…divota…[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Jel vi ljudi stvarno ne znate tko se najviše iskrcao u 11. mjesec ? Zar doista mislite da brokeri i friends & family nisu ti koji prvi izlaze i ulaze ?

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Prvi ulazis i prvi izlazis…tome se isplati…i jos mirno spavas jer sve znas…
Ja govorim o vecini…a ne o eliti[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

First In First Out

Zar je to moguće ako ne sjediš pred kompom od 9:30 do 16:00 h?
Mene nije bilo 45 min u četvrtak i žitnjak pao za 9% a ja zakasnila…

New Report

Close