Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po raspoloženju većine kolega,čini mi se da je dosta casha još pod rukom ,spremno se čeka pon….[cool]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Po raspoloženju većine kolega,čini mi se da je dosta casha još pod rukom ,spremno se čeka pon….[cool]

Vidiš da su svi oprezni, ova zadnja korekcija nam je urezala ozbiljne traume za cijeli život!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Nije to ljudi zadnja korekcija… [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

NAdam se da neće ponovo biti prije ljeta

you think your special you do, i can see it in your eyes

NAdam se da neće ponovo biti prije ljeta

Pa sada, nije bas da bi se kladio u to. [undecid]

skype - ivek1234

ja se nadam da ce biti jako brzo ali ne na onim dionicama koje posjedujem nego na onima koje zelim posjedovati [lol] [lol] [lol]

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

davids:

Vidiš da su svi oprezni, ova zadnja korekcija nam je urezala ozbiljne traume za cijeli život!

ponekad i sanjamo korekciju [yawn]

misko: ” davids: ” Po raspoloženju većine kolega,čini mi se da je dosta casha još pod rukom ,spremno se čeka pon….[cool] ” Vidiš da su svi oprezni, ova zadnja korekcija nam je urezala ozbiljne traume za cijeli život! ” ponekad i sanjamo korekciju [yawn]

Nekima bi dobro-došla.[smiley]

Uvijek iste price..Tko ima lovu zeli korekciju,a tko je u dionicama rast[cool] Ko bi vama udovoljio ?[smiley]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Uvijek iste price..Tko ima lovu zeli korekciju,a tko je u dionicama rast[cool] Ko bi vama udovoljio ?[smiley]

Zgubidane, jel se to meni ćini ili su te odmoderirali od Nove godine?
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

po meni ovo je pre veliki skok…pa pred malo smo gldali crobex na 4500 a sad već trabunjaju o 5500…..uff, mada i ovih 5279 je puno u kratkom roku…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

po meni ovo je pre veliki skok…pa pred malo smo gldali crobex na 4500 a sad već trabunjaju o 5500…..uff, mada i ovih 5279 je puno u kratkom roku…

ha vidis sto korekcija radi.U 10 mj. prije korekcije sigurno nisi mislio da ce crobex pasti na 4500 nego si mislio da ce zavrsiti na nekih 5200-5400 do kraja godine kao sto je i trebalo tu negdje biti.Dosla korekcija koja je nas neke ubila i sad tih 5500 izgleda ogromno da nije bilo korekcije mozda bi sada bio oko 5550-5600.Zato su korekcije dobre da se ipak malo investitori razmisle sto je previsoko i kolko moze biti.Nadam se da nece biti korekcije do ljeta odnosno do nekog ogromnog IPO-a 2-3 gdje dolazi do raznih izlazaka,ulazaka,skupljanju kesa…sto je mislim i dovelo do one zadnje korekcije

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close