Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
febo: ” matrix90: ” [color=blue]Sanader: Ukidamo 0,0 promila, zabranjujemo pušenje[/color] http://www.seebiz.eu/hr/politika/sanader-ukidamo-0%2c0-promila%2c-zabranjujemo-pusenje,5662.html ” ma krasno. to je naputak ove idiotske unije. još samo da uvedu porez na seksualni snošaj i ne treba im uopće PKD. ” E to bi nas moglo pokopati, narocito ako jos uvedu i porez na psovke gdje se nekom…j…e nesto[lol]
onda sam ja naj.bo.
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
febo,
matrix90: ” [color=blue]Sanader: Ukidamo 0,0 promila, zabranjujemo pušenje[/color] http://www.seebiz.eu/hr/politika/sanader-ukidamo-0%2c0-promila%2c-zabranjujemo-pusenje,5662.html ” ma krasno. to je naputak ove idiotske unije. još samo da uvedu porez na seksualni snošaj i ne treba im uopće PKD.
Nemojte pušiti, jer pušenje šteti zdravlju.
[thumbsup][proud][lol]
Kaze vijest u dnevniku…u strahu od ZERP-a Slovenci privezali OBJE koce[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Te me ionao nisu brinule…ali Italija….uf!
E da, Sanader zna matematicki racunati…kako se jos moze racunati?
MEtafizicki[lol]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Kaze vijest u dnevniku…u strahu od ZERP-a Slovenci privezali OBJE koce[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Jedna je pokvarena ,ova druga je spremna čeka Janezov mig
[wink][wink][wink][wink][wink][wink][wink][wink][wink][wink]
Glasnogovornik IGH na neodređeno
Inače kaže Pervan da se nedavno parkirao pored te iste koče i “prošetao” do Maribora….
Glasnogovornik IGH na neodređeno
Kaze vijest u dnevniku…u strahu od ZERP-a Slovenci privezali OBJE koce[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Te me ionao nisu brinule…ali Italija….uf! E da, Sanader zna matematicki racunati…kako se jos moze racunati? MEtafizicki[lol]
računovodstveno, a to znači : koliko su dva i dva? koliko ti želiš da bude.[lol]
febo,
Dejavue: ” Kaze vijest u dnevniku…u strahu od ZERP-a Slovenci privezali OBJE koce[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Te me ionao nisu brinule…ali Italija….uf! E da, Sanader zna matematicki racunati…kako se jos moze racunati? MEtafizicki[lol] ” računovodstveno, a to znači : koliko su dva i dva? koliko ti želiš da bude.[lol]
Vidis da ipak nisam racunovodja [lol]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
febo: ” Dejavue: ” Kaze vijest u dnevniku…u strahu od ZERP-a Slovenci privezali OBJE koce[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Te me ionao nisu brinule…ali Italija….uf! E da, Sanader zna matematicki racunati…kako se jos moze racunati? MEtafizicki[lol] ” računovodstveno, a to znači : koliko su dva i dva? koliko ti želiš da bude.[lol] ” Vidis da ipak nisam racunovodja [lol]
he-he. bio bi ti odličan računovođa ali te, očito, još nisu dovoljno stimulirali za tako nešto.[wink]
Moguce, ali to sam prepustio drugim clanovima obitelji…[thumbsup]
Ja sam blagajnik[lol] [lol]
Moguce, ali to sam prepustio drugim clanovima obitelji…[thumbsup] Ja sam blagajnik[lol] [lol]
ja sam mislio da si čuvar državnog pečata.
a znate li da slovenci izvoze ribu u hrvatsku? živa istina
[wink],izola brand,žuta ambalaža