Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

TwinSpark: ” jel voćni? ” sa slaninom.

E, zamisli ABC u kanti od 2,5 kg[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

SLK: ” TwinSpark: ” jel voćni? ” sa slaninom. ” E, zamisli ABC u kanti od 2,5 kg[lol]

A majonezu prodaju na barele?

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

zna neko oko kolko sati se refresha sda stanje top10?

zna neko oko kolko sati se refresha sda stanje top10?

19 h, gdje gori? Možeš pogledat i malo prije nekad zna ranije 10-ak minuta.

No respect

Dejavue: ” SLK: ” TwinSpark: ” jel voćni? ” sa slaninom. ” E, zamisli ABC u kanti od 2,5 kg[lol] ” A majonezu prodaju na barele?

Ne, isto na kile[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dejavue:A sad ozbiljno kolega.
Todoric ima na burzi 9 dionica u vecinskom vlasnistvu Agrokora.
Koja ce biti deseta, ajmo anketu na poslovnom

JDBA kad kupi Jolly.[thumbsup]

Možda bi bolja bila anketa : da li vjerujete da Agrokor ima šanse dobiti bilo što u Turskoj?
Ja NE! Mislim da je svjetlosnim godinama daleko od toga……..

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

ma kakva turska ljudi kaj vam je, premali je on igrac za tak nekaj.

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Možda bi bolja bila anketa : da li vjerujete da Agrokor ima šanse dobiti bilo što u Turskoj? Ja NE! Mislim da je svjetlosnim godinama daleko od toga……..

U tom slucaju, ne bi volio biti u kozi imateljima Agrokor perjanica[pray]

bwsmp: ” Možda bi bolja bila anketa : da li vjerujete da Agrokor ima šanse dobiti bilo što u Turskoj? Ja NE! Mislim da je svjetlosnim godinama daleko od toga…….. ” U tom slucaju, ne bi volio biti u kozi imateljima Agrokor perjanica[pray]

Ma gle mislim da su sve to glupe priče…pa u igri je i Wal-mart i slična ekipa…
Da to dobije tvrtka iz Hrvatske je nemoguče, možda manje zbog financija, lova se uvijek nagdje iščupa, pogotovo ako te talijanska banka drži za jaja , ali strateški…Amerikancima bi sigurno dobro došao jedan takav trgovački div u regiji….ali bilo je tu i drugih velikih igrača…mislim da je to van svake pameti zaista očekivati,ali dobro dojde kao reklamica za debile….

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

dobro dođe za igraće na kratke staze. oni koji danas ulaze s dugoročnim namjerama mogli bi izvisit.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

dobro dođe za igraće na kratke staze. oni koji danas ulaze s dugoročnim namjerama mogli bi izvisit.

Ma u pravu si Febo , ali nije valjada netko zaista povjerovao…????

New Report

Close