Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego šta će reći da je Intel opal 15% u tri dana, mora da Toda ulazi i u proizvodnju procesora [lol] [lol] [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Kontam da ste malo zaspali još nije kasno ona leti. Pa svuda u svijetu je interesantna zemlja pogotovo još kada se nalaziš u parku prirode bilo je i vrijeme[thumbsup]

Dobar, Loš, Zao

Tako ce i Zdenka ići gore kao i Belje kad je preuzme gospodin Todorić a ne Toda jer to ružno zvuči, pa nismo u Šumadiji![thumbsup]

[color=blue][/color]vizionar

Nego šta će reći da je Intel opal 15% u tri dana, mora da Toda ulazi i u proizvodnju procesora [lol] [lol] [lol]

Ako je opal, to znaci da ne preuzima Intel[lol] [lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Samo se vi zahebavate sa todom. Kupit ce on Intel, dat ce cijelu Hrvatsku pod hipoteku. Ako nece moci platit ratu, doci ce po nase bubrege oni iz Monty Pythona. Bez anestezije. [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Samo se vi zahebavate sa todom. Kupit ce on Intel, dat ce cijelu Hrvatsku pod hipoteku. Ako nece moci platit ratu, doci ce po nase bubrege oni iz Monty Pythona. Bez anestezije. [lol]

A sad ozbiljno kolega.
Todoric ima na burzi 9 dionica u vecinskom vlasnistvu Agrokora.
Koja ce biti deseta, ajmo anketu na poslovnom[lol] [lol] [lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Tako ce i Zdenka ići gore kao i Belje kad je preuzme gospodin Todorić a ne Toda jer to ružno zvuči, pa nismo u Šumadiji![thumbsup]

Todoric je u Sumadiji, ne fizicki, ali prisutan kroz preuzeti Trgovacki lanac SL Gross.
Ako je Cacak u sumadiji[embarass][rolleyes]

A sad ozbiljno kolega.
Todoric ima na burzi 9 dionica u vecinskom vlasnistvu Agrokora.
Koja ce biti deseta, ajmo anketu na poslovnom[lol] [lol] [lol]

Sad ja kažem – Petrokemija, i onda idemo krug ispočetka, jer je tako krenulo jutros. [proud]

No respect

Ja tipujem isto na PTKM, narocito ako ne kupi Migros…onda ce biti ljut a AZTN ce traziti dodatne kadrove da provjeri sve upite za koncentraciju trzista[lol] [lol] [lol] .
A ako kupi Migros, onda mu fali mljekara…ljudi moji…odem ja na stranicu od Migrosa, a ono unutra JOGURT od 2,5 kg u KANTI[lol] [thumbsup]

ljudi moji…odem ja na stranicu od Migrosa, a ono unutra JOGURT od 2,5 kg u KANTI[lol] [thumbsup]

jel voćni?

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

jel voćni?

sa slaninom.

No respect

Dejavue: ” ljudi moji…odem ja na stranicu od Migrosa, a ono unutra JOGURT od 2,5 kg u KANTI[lol] [thumbsup] ” jel voćni?

Ma kakav vocni…regular 🙂
Tak da nije ni cudno da je WC papir u pakiranju od 32 role najprodavaniji[lol]
Slabo imaju suhomesnatoga…no, naucit cemo mi njih i tome[thumbsup]

New Report

Close