Nego šta će reći da je Intel opal 15% u tri dana, mora da Toda ulazi i u proizvodnju procesora [lol] [lol] [lol]
Kontam da ste malo zaspali još nije kasno ona leti. Pa svuda u svijetu je interesantna zemlja pogotovo još kada se nalaziš u parku prirode bilo je i vrijeme[thumbsup]
Tako ce i Zdenka ići gore kao i Belje kad je preuzme gospodin Todorić a ne Toda jer to ružno zvuči, pa nismo u Šumadiji![thumbsup]
Nego šta će reći da je Intel opal 15% u tri dana, mora da Toda ulazi i u proizvodnju procesora [lol] [lol] [lol]
Ako je opal, to znaci da ne preuzima Intel[lol] [lol]
Samo se vi zahebavate sa todom. Kupit ce on Intel, dat ce cijelu Hrvatsku pod hipoteku. Ako nece moci platit ratu, doci ce po nase bubrege oni iz Monty Pythona. Bez anestezije. [lol]
Samo se vi zahebavate sa todom. Kupit ce on Intel, dat ce cijelu Hrvatsku pod hipoteku. Ako nece moci platit ratu, doci ce po nase bubrege oni iz Monty Pythona. Bez anestezije. [lol]
A sad ozbiljno kolega.
Todoric ima na burzi 9 dionica u vecinskom vlasnistvu Agrokora.
Koja ce biti deseta, ajmo anketu na poslovnom[lol] [lol] [lol]
Tako ce i Zdenka ići gore kao i Belje kad je preuzme gospodin Todorić a ne Toda jer to ružno zvuči, pa nismo u Šumadiji![thumbsup]
Todoric je u Sumadiji, ne fizicki, ali prisutan kroz preuzeti Trgovacki lanac SL Gross.
Ako je Cacak u sumadiji[embarass][rolleyes]
A sad ozbiljno kolega.
Todoric ima na burzi 9 dionica u vecinskom vlasnistvu Agrokora.
Koja ce biti deseta, ajmo anketu na poslovnom[lol] [lol] [lol]
Sad ja kažem – Petrokemija, i onda idemo krug ispočetka, jer je tako krenulo jutros. [proud]
Ja tipujem isto na PTKM, narocito ako ne kupi Migros…onda ce biti ljut a AZTN ce traziti dodatne kadrove da provjeri sve upite za koncentraciju trzista[lol] [lol] [lol] .
A ako kupi Migros, onda mu fali mljekara…ljudi moji…odem ja na stranicu od Migrosa, a ono unutra JOGURT od 2,5 kg u KANTI[lol] [thumbsup]
ljudi moji…odem ja na stranicu od Migrosa, a ono unutra JOGURT od 2,5 kg u KANTI[lol] [thumbsup]
jel voćni?
Dejavue: ” ljudi moji…odem ja na stranicu od Migrosa, a ono unutra JOGURT od 2,5 kg u KANTI[lol] [thumbsup] ” jel voćni?
Ma kakav vocni…regular 🙂
Tak da nije ni cudno da je WC papir u pakiranju od 32 role najprodavaniji[lol]
Slabo imaju suhomesnatoga…no, naucit cemo mi njih i tome[thumbsup]