Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mala je ova zemlja koliki je on zlocinac…

To care, jel ovo iz Balkanskog špijuna [lol] [lol] [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

deimos:

Mala je ova zemlja koliki je on zlocinac…

To care, jel ovo iz Balkanskog špijuna [lol] [lol] [lol]

A nego iz cega… [lol] [lol] [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

He,he sad ce vas Ivek123 optuzit da ste Jugonostalgicari[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Molim ovim putem Todorićada kupi HT. Onda će cijena dionice vrlo brzo narasti na 5.000 kuna.

BLJE 352 kn….jesam li prespavao nešto

I ja se pitam…. našli naftu tamo u Baranji? otkrili da ABC sir liječi rak? :dunno:

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

bwsmp: ” BLJE 352 kn….jesam li prespavao nešto” I ja se pitam…. našli naftu tamo u Baranji? otkrili da ABC sir liječi rak? :dunno:

Otkrili su formulu za povećanje mase sira i kulina. Staviš u stroj kilu, a na drugi kraj izlaze dvije. I tako u krug.

bwsmp:

BLJE 352 kn….jesam li prespavao nešto”

I ja se pitam…. našli naftu tamo u Baranji? otkrili da ABC sir liječi rak? :dunno:

Ma sta naftu, sa jednog polja eurosuper 95, sa drugog eurodizel siklja… Samo tocis u cisternu.

Zato valjda i INA tako loše stoji, ovi iz Belja su prejaka konkurencija [proud]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ma jel to VIS opet u blokadi? Nije dugo bio… [lol]

Još jedan dobar dan za daytradere. A za Belje nemam komentara. Vidjet ćemo iduči tjedan..

you think your special you do, i can see it in your eyes

Mislim rugate se Belju, a pogledaj LKPC pa onda donesite zaključak da li i to Toda diže?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

stvarno vise ne znam kako bi uvrijedio ove nase kvazi novinare…
Naslov na businessu “Uzlet europskih dionica nakon dvodnevnog pada” izasao u 15:22 kad se vec debelo znalo da su podaci o US zaposlenosti porazavajuci a europse burze vec odreagirale sa debelim minusom. jadne li manipulacije…

two bad....milosh dead

New Report

Close