Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Veliki Grizli je u pravu – treba kreirati događaje. Tu je zarada. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Tak je ali onda je već kasno. Treba predvidjeti prije nego se dogodi. Pozdrav

Ako pokušaš predviđati treba dosta osluškivati tržište jer često imamo lažne buy / sell signale. To je neki kompromis, kupiš niže sa većim rizikom ili kupiš malo više kad dobiš potvrdu sa manjim rizikom.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Veliki Grizli je u pravu – treba kreirati događaje. Tu je zarada. Howgh

To većina ovdje na forumu i na burzi pokušava. Samo što je to protuzakonito, a protuzakontito je i koristiti povlaštene informacije. Kad to maknemo ostaju nam FA i TA.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ako pokušaš predviđati treba dosta osluškivati tržište jer često imamo
lažne buy / sell signale. To je neki kompromis, kupiš niže sa većim
rizikom ili kupiš malo više kad dobiš potvrdu sa manjim rizikom.

Kupiš malo više i ništa se ne dogodi, pa imaš veći rizik.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Tak je ali onda je već kasno. Treba predvidjeti prije nego se dogodi.
Pozdrav

Tako je!

Prvo skoci, pa onda… padni!
Pozdrav

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

in: ” Zvijezda u punom sjaju.Čitam u ivestitoru da je Srpski Dijamant narasto 100% .Razmišljm kako bi Zvijezda mogla narasti 100% kad bi se neko za nju zainteresiro ” ne kužim zašto bi se netko “interesirao” za Zvijezdu kad ju je Ivo the Todorić kupio ???

Pa recimo,čovjek hoće smanjiti zaduženost krovne tvrtke Agrokora i odluči se riješiti jedne svoje ljubimice.
Po tvome svi bi se vozili u starim krntijama,spačekima,trokolicama jer zašto su to kupili ako misle prodavati.
Ovo je samo glasno razmišljanje.

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

nisam skužio ovo … zaduženost krovne tvrtke agrokora…? hočeš reći da je agrokor prezadužen ili što ??? mislim da Todirić nije igrač da kupujemo samo da bi skuplje prodao, on je ipak strateg na duge staze, a sada još širi tržište u srbiju i dalje … tako da će bez problema svoje proizvode plasirati… i boljim plasmanom povećati dobiti…

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

evo Indexi su konacno u plusu …. 🙂 [smiley1]

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

nisam skužio ovo … zaduženost krovne tvrtke agrokora…? hočeš reći da je agrokor prezadužen ili što ??? mislim da Todirić nije igrač da kupujemo samo da bi skuplje prodao, on je ipak strateg na duge staze, a sada još širi tržište u srbiju i dalje … tako da će bez problema svoje proizvode plasirati… i boljim plasmanom povećati dobiti…

Želio sam reći da njegova zaduženost nije upitna ,širi se,može i kupiti ,može i prodati,što bi se reklo narodski,kako mu se digne,uglavnom ima dobre konje.Konj ZVIJEZDA za sada kaska za ostalim konjima.

in,

” Želio sam reći da njegova zaduženost nije upitna ,širi se,može i kupiti ,može i prodati,što bi se reklo narodski,kako mu se digne,uglavnom ima dobre konje.Konj ZVIJEZDA za sada kaska za ostalim konjima.

ma daj ne lupetaj… pa todorić ne kupuje zato da bi vrijednost dionice porasla pa da bi onda prodao, sve agrokorove firme su strateški povezane, i todorić ništa ne preuzima ako nema strateškog interesa… a upravo se i zbog toga nagađa da je zainteresiran za PTKM…. a to da može i kupiti i prodati… to je jako mudro izrečeno, ali sigurno neče prodavati ! pa bio bi glup da bi to radio, a svi znamo da nije glup

. ” ma daj ne lupetaj… pa todorić ne kupuje zato da bi vrijednost dionice porasla pa da bi onda prodao, sve agrokorove firme su strateški povezane, i todorić ništa ne preuzima ako nema strateškog interesa… a upravo se i zbog toga nagađa da je zainteresiran za PTKM…. a to da može i kupiti i prodati… to je jako mudro izrečeno, ali sigurno neče prodavati ! pa bio bi glup da bi to radio, a svi znamo da nije glup
[/quote]
Vi ste neki kučni prijatelji kad znaš što On misli?
Stradao mi je satelit pa ne mogu odkodirati ovo što si napisao,idem skoknut do RIZA da vidim šta mu bi.

KAd smo vec kod todorica…svaki radnik koncerna je dobio 100Eura ovih dana…[smiley2]
Osim mangaera i djelatnika koji rade manje od 1godine..kao i radnika Agrokora…
Cestitke!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close