Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Završam zahebanciju, jer bi moglo bit belaja sa administratorima. Gle koja je tema. [huh]

No respect

Ja se zaje… s vama ovdje a dionice mi tonu! [cry] A sada ce nas i gazda Vjeko razbucati… [embarass]

skype - ivek1234

Cuj Iveka probiraca……………….meni jedino korf ide gore…………….TISK,ULPL,ATPL,TNPL za plakat al ……..[proud]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Na belju se polako sprema tobogan…

skype - ivek1234

Na belju se polako sprema tobogan…

misliš prvo skakonica, pa onda mali spust, pa veleslalom, a onda opet skakaonica
[thumbsup]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Na tim toboganima se znaju gaće poderat.

No respect

Ovaj nalog od 100 i nes komada na igh melje sve pred sobom……[cool]

Konzum 105.000 kuna zadnja. Nemreš belivit.

a prva po 104.998,00

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

izgleda da su pregovori sa turcima pri kraju, možda uskoro kreće okupacija sa našim proizvodima.
[thumbsup]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Ako mu Unicredit da kredu na temelju equity valuea sa burze onda neznam sto reci.
Nista koga briga jel?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ovo je samo dokaz da TOda neda nikome blizu svoj firme.
Mogao je dozvoliti ulazak 5-10% nekog private equitya ili dokap agrokora a ne ovako nabijati cijenu.
Neznam, bolje da mu se ostvari.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close