Iva bi dobro isla,al za slaninu[lol] [lol] [lol]
Zgubidane, nikad nećeš šarmirati Ivanu7 s tim načinom ophođenja. uči od mene, vidiš kako ja uspješno
Bakicu obaram s nogu.[proud]
EK i Slovenija prijete Hrvatskoj prekidom pregovora zbog ZERP-a
Cvjećar Todo se s vatricom igra ako ja smijem primjetiti. I striček Kutle se ovako devedesetih širio, pa znamo kako smo banke morali poslije njega još 5 godina sanirati.Ali ovaj put je sigurno drugačije, Talijani sigurno znaju šta rade.
Joj kad inflacija još malo podivlja, pa kad zli striček Dieter Schwartz (Lidl, kaufland) naredi spuštanje cijena. Baš me zanima hoće li i onda gladno penzionerstvo kupovati hrvatsko [wink]
Ima Toda i snajku, ali ne mislim na onu nesuđenu “horse-face” Lanu, nego miss Martinu. [kiss][proud]
Ima Toda i snajku, ali ne mislim na onu nesuđenu “horse-face” Lanu, nego miss Martinu. [kiss][proud]
nemoj mi lanu molim te, mala je sex bomba a ti je nazivas horseface, nisi normalan
Cvjećar Todo se s vatricom igra ako ja smijem primjetiti. I striček Kutle se ovako devedesetih širio, pa znamo kako smo banke morali poslije njega još 5 godina sanirati.Ali ovaj put je sigurno drugačije, Talijani sigurno znaju šta rade. Joj kad inflacija još malo podivlja, pa kad zli striček Dieter Schwartz (Lidl, kaufland) naredi spuštanje cijena. Baš me zanima hoće li i onda gladno penzionerstvo kupovati hrvatsko [wink]
Do EU će biti mira jer Cvjećar Toda ima svog sveca i patrona Don Antu i hr. državu…nakon EU bu problema … Sada problemi nisu toliko izraženi samo što svi stranci rade sa mini maržama ,imaju loše rezultate (osim Metro-a ) kako bi bili konkurentni i najbitnije svima je T. strateški bitan partner. Kaufland je valjda već 5 – godinu u minusu, Lidl i svoje konkurente tjera iz hrvatske sa svojim gubicima, Mercator je na dnu od kada je došao RH..itd
Cvjećar Todo se s vatricom igra ako ja smijem primjetiti. I striček Kutle se ovako devedesetih širio, pa znamo kako smo banke morali poslije njega još 5 godina sanirati.Ali ovaj put je sigurno drugačije, Talijani sigurno znaju šta rade.
Joj kad inflacija još malo podivlja, pa kad zli striček Dieter Schwartz (Lidl, kaufland) naredi spuštanje cijena. Baš me zanima hoće li i onda gladno penzionerstvo kupovati hrvatsko [wink]
Medonjo, stvarno si opak!!!! [lol] [lol] [lol]
nemoj mi lanu molim te, mala je sex bomba a ti je nazivas horseface, nisi normalan
A cuj, netko se pali na “konjeke” a netko ne! [lol] [lol] [lol] Blizi sam SLK-ovom opisu. [thumbsup]
ne tako davno je toda izjavio:
Da mi ne rade sin i kćer i da tata nema penziju, teško bih u današnje vrijeme izvukao kraj s krajem. Ivica Todorić, tajkun, u interviewu Vjesniku
zašto misliti da čovjek laže[lol]
leon:
”
”
A cuj, netko se pali na “konjeke” a netko ne! [lol] [lol] [lol] Blizi sam SLK-ovom opisu. [thumbsup]
ja mislim da bi ju obojica radije kresnuli nego boga vidli zato nemojte molim vas…
Do EU će biti mira
Koliko sam ja skužio idemo u EU za godinu dana, ili je možda cvjećar Todo kupio i RTOP 11 (Petra Krešimir 4.) pa zameće kavgu i lovi koće po ZERP-u [wink]
Lidl ide low-level, širi mrežu po pasivnim krajevima i čeka kad će udariti.