Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je, samo sto sam mu ja Turak bi gledao mcap/ebitda pa peer..

Procitah u njihovom Tisku ( ne dionici, novinama nekim) da Turka ne zanima nista, on oce uloziti u naftu, ne zanima ga prodaja cokolada i vrhnja vise…
A Blackstone i Unicredito upravo gledaju sto ti kazes..

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Neznam zasto svi ATH uzimaju kao relevantan podatak. Ako je trziste nelikvidno moze se sa par tis. kn nesto na[ucati na ATH sto nema veze sa mozgom i nece ga nikad dostici. Koliko je CROR ispod ATH? DAjte malo oladite sa tim ATH. Zasto bi dionica dosla do ATH? Ajde, necu uzeti nista nelikvidno, recimo PODR. ATH je bio oko 620 misilim. Tesko da ce uskoro tamo ako nastave sa ovakvim izvjestajem.

-Ja sam mislio na likvidne i dobre dionice tipo ATPL,IGH,ADRS,VIRO itd.
-Na TA analizi se ipak vidi odnos trenda prema toj točci,moram primjetiti da je prošlo više od 6mjeseci od te toćke zato to i navodim kolega.Koliko je relevantno sami zaključite…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

AKo navedene dionice nece proci ATH nakon 1 godine…onda bolje da svi idemo sa burze, ne vidim sto radimo tu![pray]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

nije danas[wink]index +0,54% ,ali ima vremena počet će to šepat prije ili poslije i onda počinje prava trgovina[thumbsup] pozdrav kolega

Ako slušamo Škegru (što god mislili o njemu, njegovo mišljenje ima određenu težinu), Hrvatskoj je prije ulaska u EU potreban val okrupnjivanja i na taj način osnaživanja domaćih tvrtki a to će značiti val preuzimanja koji bi mogao utjecati na CROBEX itekako. A s obzirom da bi se ulazak u EU trebao dogoditi u idućih par godina (ako nas ovi frustrirani slovenci ne zeznu), možda će baš ovu godinu obilježiti M&A.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Ja sam vam lijepo govorio jučer da je Belje iduće…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Koja guzva nakupnji kod PTKM[shocked] Istodobno jaca kupnja kod ADPL[thumbsup]

Ja sam vam lijepo govorio jučer da je Belje iduće…

Svaka čast imaocima Belja kako se čini danas bi mogli i u blokadu

LJUDI ! U TIJEKU JE TOTALNO TODORIĆEVO PREUZIMANJE ……………koga -čega –tko zna?JAVITE HITNO!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

varazdinec: ” nije danas[wink]index +0,54% ,ali ima vremena počet će to šepat prije ili poslije i onda počinje prava trgovina[thumbsup] pozdrav kolega ” Ako slušamo Škegru (što god mislili o njemu, njegovo mišljenje ima određenu težinu), Hrvatskoj je prije ulaska u EU potreban val okrupnjivanja i na taj način osnaživanja domaćih tvrtki a to će značiti val preuzimanja koji bi mogao utjecati na CROBEX itekako. A s obzirom da bi se ulazak u EU trebao dogoditi u idućih par godina (ako nas ovi frustrirani slovenci ne zeznu), možda će baš ovu godinu obilježiti M&A.

Naravno da je predvidio val m%A kada hoce vann iz Metroneta i Tele 2 kad mu nevaljaju.
Je baja

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

cudno mi je da niko danas ne komentira bzjk a neko je s aska pocistio sve do 900 kn, promet je 233 000 kn sto nije svakodnevna pojava na ovoj dionici

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Todoricevo preuzimanje ili
Preuzimanje Todorica?

cudno mi je da niko danas ne komentira bzjk a neko je s aska pocistio sve do 900 kn, promet je 233 000 kn sto nije svakodnevna pojava na ovoj dionici

0 promila kolega.
nema vise.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close