Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ali morate uzeti u obzir da je MIgros politicka odluka, sta ako propadne? Ja se nadam da nece, ne zbog Todorica, hebe mi se za njega vec zbog ljudi i radnika u Ledu, Jamnici koji ce potpisati novi kolektivni ugovor, bolji + nova zasposljavanja.

Kupnja MIGROS-a od strane Todorića bi puno značila za HR. To bi omogućilo plasman anše robe u Tursku. Od toga bi mnogi kod nas imali koristi.

Koje ciscenje na ADPL[thumbsup]

Koje ciscenje na ADPL[thumbsup]

[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[thumbsup]

Moderatora treba zabranit!!!

svi koji imaju todoriceve dionie neka budu bez brige, nas ne zanimaju nikakve gluposti koje e događaju a jos manje koje se pricaju o americi i njenom trzistu, pogledajte samo ledo konzum jamnicu tisak mlinar!!!zivio todoric!!!!!

Bio sam korak ispred u Mlinaru, pa korak ispred u Žitnjaku, nemojte zaboravit Belje pa budite korak ispred…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

” definitvno zaron indexa predviđam,uz 2-3 slabo likvidna “bisera” koji to u stvari i nisu[wink],ali u globalu,naš index je preeeeevisoko[wink] pozdrav od dežurnog realiste[rolleyes]

kao što vidite, nije baš bilo tako, kolega… [rolleyes]

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

INSAJD: ” svi koji imaju todoriceve dionie neka budu bez brige, nas ne zanimaju nikakve gluposti koje e događaju a jos manje koje se pricaju o americi i njenom trzistu, pogledajte samo ledo konzum jamnicu tisak mlinar!!!zivio todoric!!!!! ” Bio sam korak ispred u Mlinaru, pa korak ispred u Žitnjaku, nemojte zaboravit Belje pa budite korak ispred…

ima nesto 2 koraka ispred svih—ledo, odite na topic kolega geronimo je sve lijepo objasnio prije par dana , a mig je samo podsjetio!!

IDEMO AP AP

Malo puno je off topic ali… Od Nove godine mi je internet puno sporiji a upravo stranice Poslovnog najsporije. Brži mi je bio dok sam se spajao preko modema. Po minutu, dvije moram čekati da mi otvori. Mijenjao sam od 1.1. paket iz 1 gb na 5 ali to valjda nema veze. Ima li tko slična iskustva? Virus???[undecid]

Malo puno je off topic ali… Od Nove godine mi je internet puno sporiji a upravo stranice Poslovnog najsporije. Brži mi je bio dok sam se spajao preko modema. Po minutu, dvije moram čekati da mi otvori. Mijenjao sam od 1.1. paket iz 1 gb na 5 ali to valjda nema veze. Ima li tko slična iskustva? Virus???[undecid]

isti problem , mada sam komp cistio .
uosatalom neki dan su imali problema u cijeloj zemlji

najvrednije stvari u životu su besplatne

Meni je isto forum postao spor za popiz..[embarass]
Ponekad ga cak nemrem ni otvorit..[sealed]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

i ja sam primjetila da je sve sporije ali Poslovni je danas totalna koma, pa bi nam se mogli i obratit s nekim objašnjenjem

Isti problem,stranice uzasno spore.Instalirao sve na novo prije dva dana.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Isti slučaj imam brzinu 7Mbps na bežičnom,ali mogu popit čaj dok mi se otvori neka stranica Poslovnog.Za polidit,malo-malo se zamrzne stranica.
Prebacim na modem brzina 128 Kbps radi brže ,bolje i manje zamrzava.
I sad ga znaj u čemu je kvaka.
A paket što spominješ ima veze samo s količinom prometa koji imaš besplatno u paketu(valjda,mislim).
Nisam informatičar, pa bi valjalo ako je netko te struke da nam objasni u čemu je štos.

New Report

Close