ali morate uzeti u obzir da je MIgros politicka odluka, sta ako propadne? Ja se nadam da nece, ne zbog Todorica, hebe mi se za njega vec zbog ljudi i radnika u Ledu, Jamnici koji ce potpisati novi kolektivni ugovor, bolji + nova zasposljavanja.
Kupnja MIGROS-a od strane Todorića bi puno značila za HR. To bi omogućilo plasman anše robe u Tursku. Od toga bi mnogi kod nas imali koristi.
Koje ciscenje na ADPL[thumbsup]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[thumbsup]
svi koji imaju todoriceve dionie neka budu bez brige, nas ne zanimaju nikakve gluposti koje e događaju a jos manje koje se pricaju o americi i njenom trzistu, pogledajte samo ledo konzum jamnicu tisak mlinar!!!zivio todoric!!!!!
Bio sam korak ispred u Mlinaru, pa korak ispred u Žitnjaku, nemojte zaboravit Belje pa budite korak ispred…
” definitvno zaron indexa predviđam,uz 2-3 slabo likvidna “bisera” koji to u stvari i nisu[wink],ali u globalu,naš index je preeeeevisoko[wink] pozdrav od dežurnog realiste[rolleyes]
kao što vidite, nije baš bilo tako, kolega… [rolleyes]
INSAJD: ” svi koji imaju todoriceve dionie neka budu bez brige, nas ne zanimaju nikakve gluposti koje e događaju a jos manje koje se pricaju o americi i njenom trzistu, pogledajte samo ledo konzum jamnicu tisak mlinar!!!zivio todoric!!!!! ” Bio sam korak ispred u Mlinaru, pa korak ispred u Žitnjaku, nemojte zaboravit Belje pa budite korak ispred…
ima nesto 2 koraka ispred svih—ledo, odite na topic kolega geronimo je sve lijepo objasnio prije par dana , a mig je samo podsjetio!!
Malo puno je off topic ali… Od Nove godine mi je internet puno sporiji a upravo stranice Poslovnog najsporije. Brži mi je bio dok sam se spajao preko modema. Po minutu, dvije moram čekati da mi otvori. Mijenjao sam od 1.1. paket iz 1 gb na 5 ali to valjda nema veze. Ima li tko slična iskustva? Virus???[undecid]
Malo puno je off topic ali… Od Nove godine mi je internet puno sporiji a upravo stranice Poslovnog najsporije. Brži mi je bio dok sam se spajao preko modema. Po minutu, dvije moram čekati da mi otvori. Mijenjao sam od 1.1. paket iz 1 gb na 5 ali to valjda nema veze. Ima li tko slična iskustva? Virus???[undecid]
isti problem , mada sam komp cistio .
uosatalom neki dan su imali problema u cijeloj zemlji
Meni je isto forum postao spor za popiz..[embarass]
Ponekad ga cak nemrem ni otvorit..[sealed]
i ja sam primjetila da je sve sporije ali Poslovni je danas totalna koma, pa bi nam se mogli i obratit s nekim objašnjenjem
Isti problem,stranice uzasno spore.Instalirao sve na novo prije dva dana.
Isti slučaj imam brzinu 7Mbps na bežičnom,ali mogu popit čaj dok mi se otvori neka stranica Poslovnog.Za polidit,malo-malo se zamrzne stranica.
Prebacim na modem brzina 128 Kbps radi brže ,bolje i manje zamrzava.
I sad ga znaj u čemu je kvaka.
A paket što spominješ ima veze samo s količinom prometa koji imaš besplatno u paketu(valjda,mislim).
Nisam informatičar, pa bi valjalo ako je netko te struke da nam objasni u čemu je štos.