Farewell CORECTION, hallo ER……[smiley2]
lol!! [smiley2] …. ECTION
Zvijezda u punom sjaju.Čitam u ivestitoru da je Srpski Dijamant narasto 100% .Razmišljm kako bi Zvijezda mogla narasti 100% kad bi se neko za nju zainteresiro
Zvijezda u punom sjaju.Čitam u ivestitoru da je Srpski Dijamant narasto 100% .Razmišljm kako bi Zvijezda mogla narasti 100% kad bi se neko za nju zainteresiro
ne kužim zašto bi se netko “interesirao” za Zvijezdu kad ju je Ivo the Todorić kupio ???
prijedlog Poslovnom dnevniku… da stavi anketu sa pitanjem kada se očekuje kraj korekcije i početak ponovnog rasta …. ????
prijedlog Poslovnom dnevniku… da stavi anketu sa pitanjem kada se očekuje kraj korekcije i početak ponovnog rasta …. ????
Zakasnio si s tim prijedlogom
…pa indexi rastu,,,, zar ne?
crobex +0,27%
vin +0,21%
alesar:
”
”
…pa indexi rastu,,,, zar ne?
crobex +0,22%
vin +0,21%
i jučer su rasli…..
tako da ako i sutra nastave, vrlo vjerovatno je to sve što se tiče ove korekcije…. ko je kupio dobro je kupio, ko kupi još idućih dana dorbo će proći… a poslije je opet sve po starom… morat će se trčati za askom da se nešto dobro kupi….[smiley2]
Hmmm… ja sam u ponedljeka rekao da će do kraja ovog tjedna početi rast, a idući tjedan još veći…. a sad me samo zanimalo koliko kolega dijeli mišljenje sa mnom…
Čini se da bi danas i grafovi na nakim dionicama mogli pokazati buy, tako da se ne iznenadite ako vas obradujem navečer.
A možda bu kasno navečer, jer je kupnju trebalo obaviti danas ili jučer.
Pozdrav
quark:
”
Čini se da bi danas i grafovi na nakim dionicama mogli pokazati buy, tako da se ne iznenadite ako vas obradujem navečer.
”
A možda bu kasno navečer, jer je kupnju trebalo obaviti danas ili jučer.
Pozdrav
Da bi se nešto vidjelo na grafovima mora se i dogoditi, je li tako?
Tako je. Iako indicije postoje i prije. Ja sam jučer napravio većinu kupnje. Ima dionica kojih još ima na ponudi dosta i nisu porasle. Npr. Belje, netko ga štopa malo. Ali graf je čist. Dionica je odradila jedan ciklus i sve je spremno za novi rast.