Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Farewell CORECTION, hallo ER……[smiley2]

lol!! [smiley2] …. ECTION

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Zvijezda u punom sjaju.Čitam u ivestitoru da je Srpski Dijamant narasto 100% .Razmišljm kako bi Zvijezda mogla narasti 100% kad bi se neko za nju zainteresiro

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

in,

Zvijezda u punom sjaju.Čitam u ivestitoru da je Srpski Dijamant narasto 100% .Razmišljm kako bi Zvijezda mogla narasti 100% kad bi se neko za nju zainteresiro

ne kužim zašto bi se netko “interesirao” za Zvijezdu kad ju je Ivo the Todorić kupio ???

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

prijedlog Poslovnom dnevniku… da stavi anketu sa pitanjem kada se očekuje kraj korekcije i početak ponovnog rasta …. ????

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

prijedlog Poslovnom dnevniku… da stavi anketu sa pitanjem kada se očekuje kraj korekcije i početak ponovnog rasta …. ????

Zakasnio si s tim prijedlogom

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

…pa indexi rastu,,,, zar ne?
crobex +0,27%
vin +0,21%

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

alesar:

…pa indexi rastu,,,, zar ne?
crobex +0,22%
vin +0,21%

i jučer su rasli…..

tako da ako i sutra nastave, vrlo vjerovatno je to sve što se tiče ove korekcije…. ko je kupio dobro je kupio, ko kupi još idućih dana dorbo će proći… a poslije je opet sve po starom… morat će se trčati za askom da se nešto dobro kupi….[smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Hmmm… ja sam u ponedljeka rekao da će do kraja ovog tjedna početi rast, a idući tjedan još veći…. a sad me samo zanimalo koliko kolega dijeli mišljenje sa mnom…

Čini se da bi danas i grafovi na nakim dionicama mogli pokazati buy, tako da se ne iznenadite ako vas obradujem navečer.

A možda bu kasno navečer, jer je kupnju trebalo obaviti danas ili jučer.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

quark:

Čini se da bi danas i grafovi na nakim dionicama mogli pokazati buy, tako da se ne iznenadite ako vas obradujem navečer.

A možda bu kasno navečer, jer je kupnju trebalo obaviti danas ili jučer.
Pozdrav

Da bi se nešto vidjelo na grafovima mora se i dogoditi, je li tako?

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Tako je. Iako indicije postoje i prije. Ja sam jučer napravio većinu kupnje. Ima dionica kojih još ima na ponudi dosta i nisu porasle. Npr. Belje, netko ga štopa malo. Ali graf je čist. Dionica je odradila jedan ciklus i sve je spremno za novi rast.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Tak je ali onda je već kasno. Treba predvidjeti prije nego se dogodi.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

New Report

Close