Blumen vidim da misliš da sve znaš,odnosno da si guru burze.Mislim da si daleko od istine i hvališ samo svoje dionice a po drugima pljuješ….alikad voliš samo daj.
ludlum, nemoj me j…
cije ja to pljujem dionice.
Mislim da svi znamo zasto Toda dize mcap Agrokora a to nije radi fundamenata (u najvecoj mjeri).
Po kojim to dionicama pljujem, ajde reci mi jednu??
febo: ” plavi: ” A i tu si bome u pravu. ” kaj vi mislite da bute doživili mirovinu. SLK-a bu zgazil kamion a tebe Plavi bu herc ćopil kad ti Ingra opadne.” Misliš da će pasti ispod mog ulaza? [rolleyes]
Mene ne brine INGRA , RBA mirovinci ne ulažu bez veze !
Zagrebačka burza d.d.
Odjel uvrštenja
Zagreb, 2. siječnja 2008.
Predmet: Ponuda za preuzimanje društva Croatia-baterije d.d.
Društvo Hypo-Alpe-Adria-Bank d.d. koje zastupa Branka Roglića, Tješimirova 22, Podstrana (kao Ponuditelj) dostavilo je tekst Ponude za preuzimanje društva Croatia-baterije d.d. koji će biti objavljen u srijedu 2.1.2008. godine u Vjesniku i četvrtak 3.1.2008. godine u Narodnim novinama.
www.zse.hr
Pošto nemam vremena a ni volje čitati tvoje postove,dovoljno da vidim da pljuješ po Jamnici,Konzumu..
Daj malo pohvali svoje dionice možda netko i nešto kupi pa ti popravi prosijek.
Pošto nemam vremena a ni volje čitati tvoje postove,dovoljno da vidim da pljuješ po Jamnici,Konzumu.. Daj malo pohvali svoje dionice možda netko i nešto kupi pa ti popravi prosijek.
Gle, JMNC i KOZUM zaba po nalogu Tode kupuje da digne mcap jer moze odlucivati za Migros.
Zato idu gore sve u vlasnistvu Agrokora a ne samo jedna dionica, nijel li to slucajnost.
Ok, to je legitiman nacin akvizicije, zasto ne, no nemojte me uvjeravati da sada JMNC vrijedi 30% vise nego od prije tjedan dana.
Budimo iskreni.
A sta ako mu ne upali MIgros, kako ce onda cijena.
Pogledajte promete ne kojima su gore isli JMNC i KONZUM, free float minoran, zato ih je lagano kontrolirati.
Meni je KOnzum ok i JMNC, kupujem samo Janu od vode i samo u KOnzumu, ali to ne znaci da kada kazem da mi je cudno da nesto raste za sto nemam podloge da drukam na dolje i da pljujem.
Zasto svi kada se entko ne slaze sa vama optuzujete da covjek pljuje?
A to da sam guru, nisam.
Guru je onaj tko sa 3 milijarde kuna portfelja napravi 45% prinosa i ima takvu strukturu iz koje moze izaci sa svime sutra a da ne popusi vise od 5%.
Zato mu skidam kapu..
Ma sve ok,nemam ništa protiv samo mi nije drago kad netko na forumu piše loše o drugim dionicama(koje su ok).Puno uspijeha ti želim u tvom odabiru kao i svim drugim forumašima.Tak da kad godina završi idemo svi na dobru večeru.
Moze, deal.
Nevidim razloge da se netko zakači oko nečega jer to je stvarno lutrija a Guru-i se mogu na prste nabrojat…
Ok, to je legitiman nacin akvizicije, zasto ne, no nemojte me uvjeravati da sada JMNC vrijedi 30% vise nego od prije tjedan dana.
Budimo iskreni.
Pogledajte promete ne kojima su gore isli JMNC i KONZUM, free float minoran, zato ih je lagano kontrolirati.
Da li se slažete s ovim komentarom ja pu potpunosti sve ostalo NIJE BITNO!
Zasto svi kada se netko ne slaze sa vama optuzujete da covjek pljuje?
To se i ja pitam. A doživio sam to ne jednom.
Ma koji gurui, to svu sve poznanstva i kave…samo ovisi o pameti kako netko uspije izbjeci optuzbe za inside info.
A to da sam guru, nisam. Guru je onaj tko sa 3 milijarde kuna portfelja napravi 45% prinosa i ima takvu strukturu iz koje moze izaci sa svime sutra a da ne popusi vise od 5%. Zato mu skidam kapu..
Hvala, Blueman.
[proud]