Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
ne bi rekao da trenutno mirovinci lupaju.. bar ne svuda…[wink]
https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/
Jel to mirovince i dalje svrbe pare? Lako je tudjim penzijama po balonima lupat…
Moram priznati da me pocelo biti strah za svoju penziju
deimos: ” Jel to mirovince i dalje svrbe pare? Lako je tudjim penzijama po balonima lupat… ” Moram priznati da me pocelo biti strah za svoju penziju
Ako budomo očekivali da nam mirovnici osiguraju penziju,e onda smo stvarno luzeri.[pray]
Alien: ” deimos: ” Jel to mirovince i dalje svrbe pare? Lako je tudjim penzijama po balonima lupat… ” Moram priznati da me pocelo biti strah za svoju penziju ” Ako budomo očekivali da nam mirovnici osiguraju penziju,e onda smo stvarno luzeri.[pray]
Upravo tako.
Da postoji ta močučnost prvi bih prekinuo izdvajanje u mirovinske stupove, ali ne zbog njihovih ulaganja, već zbog samog sustav. Inaće mislim da je odavno trebalo povećati izdvajanje za 2. stup na 10 %, kad smo već kod MF-ova.
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Ne znam ja da će neki od nas dočekat penzije.
Tad će se vjerojatno ići sa 75 godina, a naš stil života ne daje baš dugi vijek trajanja.
No respect
A i tu si bome u pravu.
kaj vi mislite da bute doživili mirovinu.
SLK-a bu zgazil kamion a tebe Plavi bu herc ćopil kad ti Ingra opadne.
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
febo,
ni ja ne vjerujem da ću je doživjet[bye]
Što je ovo večeras…svi ste se već otpisali…pa napravite si od života penziju…[proud]
febo: ” ni ja ne vjerujem da ću je doživjet[bye] ” Što je ovo večeras…svi ste se već otpisali…pa napravite si od života penziju…[proud]
onda moramo promjeniti nickove u dedeki sukladno tvojoj filozofiji.
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
febo,
BAKICAAA: ” febo: ” ni ja ne vjerujem da ću je doživjet[bye] ” Što je ovo večeras…svi ste se već otpisali…pa napravite si od života penziju…[proud] ” onda moramo promjeniti nickove u dedeki sukladno tvojoj filozofiji.
Pa nije loše za početak…možda vam ostane više vremena za živjeti ako na vrijeme krenete…[thumbsup]