Isprika objerucke prihvacena[cool]
[thumbsup]
Dobro im ovo racunanje porasta odnosno pada putem prosjeka. Gotovo cijeli portfelj mi u postotku na ZTM pada a portfelj kao cifra raste. Cija li je to umotvorina bila majko moja. [undecid]
Dobro im ovo racunanje porasta odnosno pada putem prosjeka. Gotovo cijeli portfelj mi u postotku na ZTM pada a portfelj kao cifra raste. Cija li je to umotvorina bila majko moja. [undecid]
Closing price nećete naći kao referentnu cijenu kod nikoga tko imalo razumije tržište. Jedine opcije su average price ili closing bid. Fondovi su od 2007 također na average-u.
Osobno mislim da je realniji average i nista drugo.
Closing ili closing bid je svejedno, cak je closing bid gori jer nije niti izvrseno nesto makar to bilo 1 pounje.
Sta stavim ti closing bid u 15:59.59 na lipu do aska da ne poklopim na velikom spreadu i drugi dan ujutro maknem.
I to je sada referentna cijena kao.
Mos mislit..
A ovo za Zrenjanin znamo koji RH fond dize cijenu.
Posto ZABa vodi pregovore sa Migrosom da li je ovo insider trading??
sto vi mislite o tome??
Osobno mislim da je realniji average i nista drugo. Closing ili closing bid je svejedno, cak je closing bid gori jer nije niti izvrseno nesto makar to bilo 1 pounje. Sta stavim ti closing bid u 15:59.59 na lipu do aska da ne poklopim na velikom spreadu i drugi dan ujutro maknem. I to je sada referentna cijena kao. Mos mislit..
Ma closing je gori od closing bida. Na hrpu dionica imas veliki spread i ako je zadnja transakcija isla po asku ti sebi radis valuation portfelja po toj cijeni a pitanje je dali mozes toliko dobit i koliko moras cekat na asku da dobijes. Bid je ipak u 90% slucajeva fer. Nesto ti vrijedi onoliko po koliko u tom trenutku ti mozes prodat.
Evo, bio ujutro bid na konzum na 72K.
Pa prosle 3 transakcije po 100K.
I sad kao Konzumov mcap je po 100K.
Neznam, ja bih osobno napravio neku formulu prosjek par dana ili minimum promet.
Jos uvijek smo nelikvidni do bola.
Inace cuo sam da neki Auti idu na Janu.
Isto tako ispod Konzuma su nasli naftu.
Ovog u Vukovarskoj..
To je Malnarova jurisdikcija, a ne Todina..
Evo, bio ujutro bid na konzum na 72K. Pa prosle 3 transakcije po 100K. I sad kao Konzumov mcap je po 100K. Neznam, ja bih osobno napravio neku formulu prosjek par dana ili minimum promet. Jos uvijek smo nelikvidni do bola. Inace cuo sam da neki Auti idu na Janu. Isto tako ispod Konzuma su nasli naftu. Ovog u Vukovarskoj.. To je Malnarova jurisdikcija, a ne Todina..
Ne auti, Audi[lol]
Tko je napravio najviše u zadnjih 7 dana?
1. Todorići (Tisak, Konzum, Jamnica)
2. ULPL (dokapitalizacija?)
3. Holdinzi (SNHO i KORF)
Blumen vidim da misliš da sve znaš,odnosno da si guru burze.Mislim da si daleko od istine i hvališ samo svoje dionice a po drugima pljuješ….alikad voliš samo daj.
Jel to mirovince i dalje svrbe pare? Lako je tudjim penzijama po balonima lupat…