Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dosta je napeto na dosta dionica[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ATH mlnr-r-a

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

A sta je s Banjaluckom berzom, site im se ne osvjezava od 28.12.2007. [undecid]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Ma hebes mlinar.
Gledaj JMNC.
86K prije par tjedana.

Sta, ima ljekovito djelovanje, sta raste nesto od toga?
KOJi vrag?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Evo ask na 170K i 200K.
MA kupi i to..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Pusti ti dobra je Jamnica, da nije toliko porasla zadnjih dana uvrstio bih ju u svoj top 10.
Šteta što sam ju prodavao na 50-55 000.[sad]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nego, malo nam se pokrenuo i Varteks…plavi kolega..[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sada hebes mlnr, ali mlnr, tisk i ledo tek trebaju odraditi ono što su knzm i jmnc djelomično već odradili

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Sada hebes mlnr, ali mlnr, tisk i ledo tek trebaju odraditi ono što su knzm i jmnc djelomično već odradili

Ma živce na laštiku i uživaj…
Nema fond managera ali su zato Todini manageri danas aktivni…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

A ZVZD ?[embarass]
[proud]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

grgica:

A ZVZD ?[embarass]
[proud]

A BLJE-RA?

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Ispričavam se svim imaocima belja, zvijezde, pik-a i još nekoga ako sam zaboravio jer nije bilo namjerno. [embarass]

Hrana ide gore, ulje je već otišlo skoro 50%, a svi mi moramo jesti i trošiti zvijezda ulje, margarine i majoneze, raditi kruh od belje brašna na koje namažemo abc sir i stavimo pikovu šunku [cool]

P.S. još jednom isprike gore navedenim [thumbsup]

New Report

Close