Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Fazan nam je svima falio…nego, jel sad lovostaj[lol] [lol]
NHF kolega…[pray]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Tko uhvati KNZM na bidu, placam mu cugu koju hoce.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Tko uhvati KNZM na bidu, placam mu cugu koju hoce.

može ako ti uzmeš ovaj adris na 590 / 1920 komada [huh]

Cookie Monster

Evo nam PTKMna 300 [cool]

danas je tisak dionica dana
svaka cast kolega sasko imate dobar nos

Postanite Eu-robovi

Majstor s jednim paketicem srusio inu 1,79% [undecid]

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

nitko ne obraca paznju na indg. prosla skupstina usvojena dokapitalizacija, definitivno otpao strah od stecaja a promet samo 50 kilo kuna [embarass]

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

fazan: ” Vas dva mi izgledate kao da iz istog pera pišete. Uvijek iste teme, ista spika, postovi jedan iza drugoga … nije da mi vas nije drago i poučno čitati … ali čovjek se zapita … koji fond? ” Fond rizicnog kapitala: PAREDAJ Isto tako skupljamo pare za 2 nekretninska fonda: BHDEKA, SRBDEKA.

iskreno, dao bih pare bez puno razmišljanja … čak prije nego i u ZBaktiv …

Dejavu [thumbsup]

vipy ->nisam više mogao gledati trkeljanja na temi FA, pa sam se morao uključiti … ipak TA rulez [lol]

Alamo [cool]

I love the Smell of Profits in the Morning

danas je tisak dionica dana svaka cast kolega sasko imate dobar nos

Haha misliš zadnjih tjedan dana[proud]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

[color=blue]Impresivan rast arapskih burzi u 2007.[/color]

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=34317

Zaboravili su spomenut da je burza u S.Arabiji izgubila vezu sa realnošću

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ova N.G. se lose pokazala,ak je sad u crvenom znaci cijela godina bude[embarass]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close