Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto me nazad … dakako da je ZBaktiv najjači fond … po svim pitanjima …

i jedini fond u koji sam i ja uložio svoje nofčeke, tamo još na 118 pa sam već nakon godinu i dva mjeseca jako zadovoljan…to mi je hadge pozicija za mundus [lol] [lol]

e kad bi ljudi znali tko taj fond vodi, mislim da nitko kune nebi stavio!

Cookie Monster

Neznam po kojim pitanjima !

Malo ću vam kontrirati : moja su dva aduta – ILIRIKA JIE i ILIRIKA BALANCED ipak prešišali vaše ZABE !

eto me nazad …

oh ne…[undecid]

Šalim se. [lol] Dobro se vratio i uspješna ti 2008. god.

No respect

fazan: ” eto me nazad … dakako da je ZBaktiv najjači fond … po svim pitanjima … ” e kad bi ljudi znali tko taj fond vodi, mislim da nitko kune nebi stavio!

Znam i ne slazem se sa tobom..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

fazan: ” eto me nazad … ” oh ne…[undecid] Šalim se. [lol] Dobro se vratio i uspješna ti 2008. god.

osjećaji su uzajamni …
[thumbsup]

I love the Smell of Profits in the Morning

Term Of The Day: Boston Snow Indicator
————————————————————
A market theory that states that a white Christmas in Boston will result in rising stock prices for the following year.
For example, in Christmas of 1995, Boston received some snow and the following year, the S&P 500 increased by more than 20%.

Malo je za opcenito ali, zna se da je kod nas padao snijeg pa kad to prebacimo na nas market.
eto ga[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Term Of The Day: Boston Snow Indicator ———————————————————— A market theory that states that a white Christmas in Boston will result in rising stock prices for the following year.

Ahahahha. Sad zamišljam neki ured na vrhu nebodera, u njemu 5-6 poslovnih faca u odijelima, svi sa CFA-ima, i onda gledaju kroz prozor hoće li pasti snijeg
[thumbsup]

Mogli bi i mi uvesti takve neke indikatore za domaće tržište.

Npr. The Stojic prediction indicator

If Mr Stojic gives a Buy reccomendation for a particular stock, the stock price is very likely to fall [proud]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Vas dva mi izgledate kao da iz istog pera pišete. Uvijek iste teme, ista spika, postovi jedan iza drugoga … nije da mi vas nije drago i poučno čitati … ali čovjek se zapita … koji fond?

I love the Smell of Profits in the Morning

Vas dva mi izgledate kao da iz istog pera pišete. Uvijek iste teme, ista spika, postovi jedan iza drugoga … nije da mi vas nije drago i poučno čitati … ali čovjek se zapita … koji fond?

Fond rizicnog kapitala: PAREDAJ

Isto tako skupljamo pare za 2 nekretninska fonda: BHDEKA, SRBDEKA.

ooo, welcome back Fazan [thumbsup][smiley]

Pessimism Is Your Friend

cini mi se da si i ti postao jedan od likova s 2 nicka [lol] fazan, fazan 1[proud]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

New Report

Close