eto me nazad … dakako da je ZBaktiv najjači fond … po svim pitanjima …
i jedini fond u koji sam i ja uložio svoje nofčeke, tamo još na 118 pa sam već nakon godinu i dva mjeseca jako zadovoljan…to mi je hadge pozicija za mundus [lol] [lol]
e kad bi ljudi znali tko taj fond vodi, mislim da nitko kune nebi stavio!
Neznam po kojim pitanjima !
Malo ću vam kontrirati : moja su dva aduta – ILIRIKA JIE i ILIRIKA BALANCED ipak prešišali vaše ZABE !
fazan: ” eto me nazad … dakako da je ZBaktiv najjači fond … po svim pitanjima … ” e kad bi ljudi znali tko taj fond vodi, mislim da nitko kune nebi stavio!
Znam i ne slazem se sa tobom..
fazan: ” eto me nazad … ” oh ne…[undecid] Šalim se. [lol] Dobro se vratio i uspješna ti 2008. god.
osjećaji su uzajamni …
[thumbsup]
Term Of The Day: Boston Snow Indicator
————————————————————
A market theory that states that a white Christmas in Boston will result in rising stock prices for the following year.
For example, in Christmas of 1995, Boston received some snow and the following year, the S&P 500 increased by more than 20%.
Malo je za opcenito ali, zna se da je kod nas padao snijeg pa kad to prebacimo na nas market.
eto ga[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Term Of The Day: Boston Snow Indicator ———————————————————— A market theory that states that a white Christmas in Boston will result in rising stock prices for the following year.
Ahahahha. Sad zamišljam neki ured na vrhu nebodera, u njemu 5-6 poslovnih faca u odijelima, svi sa CFA-ima, i onda gledaju kroz prozor hoće li pasti snijeg
[thumbsup]
Mogli bi i mi uvesti takve neke indikatore za domaće tržište.
Npr. The Stojic prediction indicator
If Mr Stojic gives a Buy reccomendation for a particular stock, the stock price is very likely to fall [proud]
Vas dva mi izgledate kao da iz istog pera pišete. Uvijek iste teme, ista spika, postovi jedan iza drugoga … nije da mi vas nije drago i poučno čitati … ali čovjek se zapita … koji fond?
Vas dva mi izgledate kao da iz istog pera pišete. Uvijek iste teme, ista spika, postovi jedan iza drugoga … nije da mi vas nije drago i poučno čitati … ali čovjek se zapita … koji fond?
Fond rizicnog kapitala: PAREDAJ
Isto tako skupljamo pare za 2 nekretninska fonda: BHDEKA, SRBDEKA.
cini mi se da si i ti postao jedan od likova s 2 nicka [lol] fazan, fazan 1[proud]