Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
A ovo su prva tri:
Ilirika JIE 57,56
Prospectus JIE 50,49
ZB aktiv 47,48
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Prosle godine AUREUS Equity – dionički + 68,89%
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Aureus je prosle godine zaradio 19,68% vise nego Ilirika JIE ove godine…
Aureus nije imao izbore a ni Kosovo
Biti će ovo zanimljiva godina i mislim da će neke dionice na početku godine eksplodirati da bi se privuklo što više ulagača u fondove
Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.
oće li sutra bit šta ? [undecid]
mislim da fondovi koji su bii u srbiji i slično bi mogli pare tutnut u hr
Zna li tko vlasničke pozicije aureusa trenutno?
Cookie Monster
Imao je manje novca pa je bio laksi
Trziste nije raslo ko prije
Losa strategija ulaganja
Drugi fondovi su stimali prinose
Pogrjesili u Mađarskoj
Podcjenili Hrvatsko trziste, te otisli na druga misleci da ce im tamo bit bolje ili nista od svega toga
Ako me nema ,znaci da nisam tu.
Dejavue: ” Aureus je prosle godine zaradio 19,68% vise nego Ilirika JIE ove godine… ” Aureus nije imao izbore a ni Kosovo Biti će ovo zanimljiva godina i mislim da će neke dionice na početku godine eksplodirati da bi se privuklo što više ulagača u fondove
Ali je crobex imao i izbore i kosovo, pa je ipak veci rast nego u 2006 godini[lol]
A ovo su prva tri: Ilirika JIE 57,56 Prospectus JIE 50,49 ZB aktiv 47,48
Hebes ti prva dva, ZB Aktiv je definitivni pobjednik, lagano sa 100 mil biti prvi, oni imaju 47,48% prinosa na portfelj od skoro 3 milijarde kuna..
E to se zove znanje, svaka cast svima u ZB Fondovima…
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
toka,
ČESTITKE ZA NOVU GODINU SVIM FORUMAŠIMA I POSLOVNOM,HR![thumbsup]
prifružujem se čestitkama za Novu…svima želim crobex na 7000 do kraja godine [pray]
Dejavue: ” A ovo su prva tri: Ilirika JIE 57,56 Prospectus JIE 50,49 ZB aktiv 47,48 ” Hebes ti prva dva, ZB Aktiv je definitivni pobjednik, lagano sa 100 mil biti prvi, oni imaju 47,48% prinosa na portfelj od skoro 3 milijarde kuna.. E to se zove znanje, svaka cast svima u ZB Fondovima…
Slazem se kolega…u 2006 su imali 45,23%. takoder odlican rezultat. Početak rada fonda : 26.06.2006.
Uz Capital Two, jedini imaju dvoznamenkasti prinos u drugom dijelu godine[thumbsup] medju dionickim fondovima.