Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sretna 2008. svim forumašima,nek vam se ostvari bar dio megalomanskih planova kakve i sam imam!

P.S.Sretan mi 100- ti post na forumu![thumbsup][wink][proud]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

rokoch: ” @tenkista kolega mislim da imamo 5-6 istih perjanica na top 10 2008g. [thumbsup][thumbsup] ” Vjerojatno 5 kao i s dosta ljudi a nikako da nađem nekoga sa 6 zajedničkih! Što se tiče pića, prošle noći sam se tako napio da sam si obećao da ove godine više neću piti. I držat ću se toga.[bye]

tako ti i treba kad ne znaš piti[proud]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Sve najbolje forumašima[thumbsup]
Uspješna i beričetna sljedeća godina,kao što je i ova bila.[rolleyes]

Sve najbolje forumašima[thumbsup] Uspješna i beričetna sljedeća godina,kao što je i ova bila.[rolleyes]

hvala, Bare.[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Sretna nova godina i sve najbolje!!! Neka vam se ispune sve želje i neka vam portfolio naraste više od najoptimsitičnijih prognoza [thumbsup]

Tko to danas proda 3 komada Varteksa po 238 kn? To je 714 kn i bez oko 106 kn provizije daje 608 kn. Bit ce da se istrosio za ove praznike. [thumbsup]

nema veze. Napravio nam je dobar start za ovu dionicu u našoj maloj igri top ten koja više i nije mala.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Sve najbolje svima u 2008. neka svi ostvare prinose koje priželjkuju,a ja se idem lječiti od gin-tonica.

Svako dobro, te puno zdravlja (novac ionako dođe i ode) u 2008. godini forumaškom puku.

Zdravlja, zelenila i ljubavi u 2008 [thumbsup]

Cookie Monster

VESELOOOOOOOOOOOOO[smiley][wink][smiley][thumbsup][proud][lol] [wink][smiley][kiss][thumbsup][proud][lol]

Svima sve najbolje u Novoj kao i puno zelenih strelica prema gore ![cool][thumbsup][thumbsup][pray][lol]

Robizg

6 dionickih fondova sa minusom u ovoj godini…

Ilirika Azijski tigar -1,36
 Raiffeisen Active -1,73
 Prospectus G. Equity -3,54
 AC Balkan -6,11
 ZB euroaktiv -6,12
 Platinum JIE -10,88

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close