Sretna 2008. svim forumašima,nek vam se ostvari bar dio megalomanskih planova kakve i sam imam!
P.S.Sretan mi 100- ti post na forumu![thumbsup][wink][proud]
rokoch: ” @tenkista kolega mislim da imamo 5-6 istih perjanica na top 10 2008g. [thumbsup][thumbsup] ” Vjerojatno 5 kao i s dosta ljudi a nikako da nađem nekoga sa 6 zajedničkih! Što se tiče pića, prošle noći sam se tako napio da sam si obećao da ove godine više neću piti. I držat ću se toga.[bye]
tako ti i treba kad ne znaš piti[proud]
Sve najbolje forumašima[thumbsup]
Uspješna i beričetna sljedeća godina,kao što je i ova bila.[rolleyes]
Sve najbolje forumašima[thumbsup] Uspješna i beričetna sljedeća godina,kao što je i ova bila.[rolleyes]
hvala, Bare.[thumbsup]
Sretna nova godina i sve najbolje!!! Neka vam se ispune sve želje i neka vam portfolio naraste više od najoptimsitičnijih prognoza [thumbsup]
Tko to danas proda 3 komada Varteksa po 238 kn? To je 714 kn i bez oko 106 kn provizije daje 608 kn. Bit ce da se istrosio za ove praznike. [thumbsup]
nema veze. Napravio nam je dobar start za ovu dionicu u našoj maloj igri top ten koja više i nije mala.
Sve najbolje svima u 2008. neka svi ostvare prinose koje priželjkuju,a ja se idem lječiti od gin-tonica.
VESELOOOOOOOOOOOOO[smiley][wink][smiley][thumbsup][proud][lol] [wink][smiley][kiss][thumbsup][proud][lol]
Svima sve najbolje u Novoj kao i puno zelenih strelica prema gore ![cool][thumbsup][thumbsup][pray][lol]