Majstori moji ove naše male burze…a što reći nego…
[img]http://www.centar.hr/forum/attachment.php?attachmentid=934&stc=1&d=1196267509[/img]
Ups…da me se krivo ne shvati…nije ironija…[smiley][smiley][smiley][wink]
Ja protiv crobexa u zadnjih 30 radnih dana. Koristio sam bazni index s bazom 100,00 u 14.11.; crobex je plava linija, crvena linija je moj portfolio.
laser: ” sve vas čitam i nikaj vam ne paše.kukali smo dok je padalo sad je problem kaj raste.najpametnij je isključit se na godinu dvije.naravno i biti 100% u dionicama.[thumbsup] ” Pa to mi i je strategija za naredne 4 godine. Dokupljujem ili ulazim u nove pozicije samo u korekcijama. I mogu ti reci mirno spavam. U medjuvremenu priljev friskog kapitala => gomilam na racunima => kada dodje korekcija upucavam na burzu. Po mojem iskustvu do sada definitivno jedini pravi nacin.
mislim da je premalo korekcija na tržištu da bi se ulazilo samo u njima , a i između je na domačem tržištu ali i u okruženju išlo previše u toku godine gore da bi se čekalo samo na korekcije.ako ide recimo crobex gore 30 % a onda u korekciji 12% dolje onda pogledaj koliko gubiš . ja skroz po malo kupujem dionice i mogu ti reči da je tako prinos veči .
ali svejedno treba imati slobodnih sredstava cca 10 % portfelja i onda ulaziti kad svi plaču i govore da nema večeg sranja od burze
Evo, jos malo podataka za ovu godinu…
Prosjecne protrgovane cijene, gdje je zadnja cijena u odnosu na prosjecnu godisnju protrgovanu…Prometi po dionicama…itd…
neumorni Dejavue kapa dolje!
Svaka čast, jako korisni podaci onima koji znaju zašto su korisni! Svakako stavi i zaključne cijene u ponedjeljak popodne. Hvala
Naravno…bit ce sve tu;) Cime se otrijeznim[thumbsup]
[color=blue]Hrvatsku očekuje usporavanje rasta pod ruku s inflacijom[/color]
Evo, jos malo podataka za ovu godinu…
Prosjecne protrgovane cijene, gdje je zadnja cijena u odnosu na prosjecnu godisnju protrgovanu…Prometi po dionicama…itd…
Svaka čast Dejavue. Hvala.