Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

75 dionica do 100.000 kuna prometa (vecina do 40.000)
63 dionice preko 100.000 kuna prometa
Zanimljiv dan; u kojima je trgovano sa mnogo dionica koje ne vidimo bas svakodnevno na burzovnim monitorima.

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

nitko ne komentira promet obveznicama…

Gledam danas po internetu. Nisam našao niti jedan natpis o jučerašnjoj transakciji od 20 kuna na Purisu. Meni je prosto nevjerojatno da broker prihvati zahtjev za takvom transakcijom kojom je prodavatelj u minusu. Tih 20 kuna prometa ne pokriva ni troškove brokerske kuće, a blokira trgovanje dionicom (kojeg u globalu niti nema tom dionicom), ruši cijenu 90% i maltretira cijeli mehanizam koji se nakon takve transakcije morao pokrenuti (ZSE, Uprava Purisa).
Druga stvar bi bila da se radi o transakciji koja je ostatak od neke veće transakcije.

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/mario-gatara/puris-gubitnik-godine-uz-20-kuna-prometa!%3f,5209.html

No respect

Biti će zanimljivo u 03.08. kad bussines hr postane dnevni list…

Je…proći će isto ko Republica…3 dana dosta…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

davids: ” Biti će zanimljivo u 03.08. kad bussines hr postane dnevni list… ” Je…proći će isto ko Republica…3 dana dosta…[smiley]

S obzirom na vlasnike i ne bi baš rekao…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

S obzirom na vlasnike i ne bi baš rekao…

A tko će to kupovati uz tjedni business i internet?…[smiley]…tak puno vijesti i nema za dnevni list.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

nitko ne komentira promet obveznicama…

Gledam, gledam i nemam pojma sto da mislim… Mozda izlaze i sprema se pravi “bull run”.. Ona druga opcija mi je nekako mrska….

skype - ivek1234

ZSE u ponedjeljak radi do 14 sahata… ali nije to toliko bitno, nego možda – za sreću – barem kupit’ nešto (ili prodat’!) [thumbsup]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

sve vas čitam i nikaj vam ne paše.kukali smo dok je padalo sad je problem kaj raste.najpametnij je isključit se na godinu dvije.naravno i biti 100% u dionicama.[thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

sve vas čitam i nikaj vam ne paše.kukali smo dok je padalo sad je problem kaj raste.najpametnij je isključit se na godinu dvije.naravno i biti 100% u dionicama.[thumbsup]

Pa to mi i je strategija za naredne 4 godine. Dokupljujem ili ulazim u nove pozicije samo u korekcijama. I mogu ti reci mirno spavam. U medjuvremenu priljev friskog kapitala => gomilam na racunima => kada dodje korekcija upucavam na burzu. Po mojem iskustvu do sada definitivno jedini pravi nacin.

skype - ivek1234

laser: ” sve vas čitam i nikaj vam ne paše.kukali smo dok je padalo sad je problem kaj raste.najpametnij je isključit se na godinu dvije.naravno i biti 100% u dionicama.[thumbsup] ” Pa to mi i je strategija za naredne 4 godine. Dokupljujem ili ulazim u nove pozicije samo u korekcijama. I mogu ti reci mirno spavam. U medjuvremenu priljev friskog kapitala => gomilam na racunima => kada dodje korekcija upucavam na burzu. Po mojem iskustvu do sada definitivno jedini pravi nacin.

rekoh ja… ti si upravitelj obveznog mirovinskog fonda[wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

laser: ” sve vas čitam i nikaj vam ne paše.kukali smo dok je padalo sad je problem kaj raste.najpametnij je isključit se na godinu dvije.naravno i biti 100% u dionicama.[thumbsup] ” Pa to mi i je strategija za naredne 4 godine. Dokupljujem ili ulazim u nove pozicije samo u korekcijama. I mogu ti reci mirno spavam. U medjuvremenu priljev friskog kapitala => gomilam na racunima => kada dodje korekcija upucavam na burzu. Po mojem iskustvu do sada definitivno jedini pravi nacin.

Evo i ja sam sada procitao post kolege lasera.
Upravo tako; to je u biti i moja strategija; tek uz povremeno pracanje i kupovinu nekih dionica i izvan korekcija trzista (neke dionice se mogu kupiti po dobrim cijenama i na osnovu drugih ‘trenutaka’ npr jaceg iskrcaja nekog veceg igraca). Jedna zanimljivost naseg trzista je da u trenutku iskrcaja jaceg igraca svi postaju automatski skepticni i splasnjava optimizam spram te dionice; a bez ikakve dodatne lose vijesti ili naznake problema za doticnu firmu.
Misljenja sam da je cesto dobar trenutak za kupovinu pri kraju iskrcaja nekih vecih fondova i dionicara koji su se iskrcavali zbog drugih razloga a ne zbog samog poslovanja firme (npr vecina dionica iz kojih je izlazio nedavno Hypo, Floricic u JDPL itd).[lol] [lol] [lol]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

New Report

Close