Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

slicno kao kod nas samo sto nema cile-mile, prvi zuti je 15 dana blokanje ip-a a drugi zuti – crveni – iskljucenje… osim ako poput Milanta nisi posebno ambiciozan pa zbog klizeceg starta s obje noge odmah zasluzis crvendaca[smiley2][smiley2]

Vidim da danas nema skoro pa nikoga na tom forumu, dok ovdje još uvijek ima dosta ljudi. Da li to znači da ljudi odlaze ili ima neki drugi razlog?

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Ode ADPL u nebo

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Ovako, u jednom od prijašnjih postova sam napisao svoju sudbinu preko.

Moderator me ni krivog ni dužnog prozvao s još hrpom ljudi da smo ista osoba i sve isključio. (pretpostavljam da je zbog toga što idemo svi iz firme preko proxia na net, pa je po IP adresi došao do tog zaključka). Napisao mu ja mail sa objašnjenjem, ali nije vrijedilo…A, što se može, dok još nije bilo ovog foruma ono je bilo jedino mjesto…
Uvijek mi je smetalo što su ljudi moderatore preko gledali ko bogove. Nemoj slučajno protiv njega…

Ali vidim nathan je još uvijek aktivan preko. Pa reci ti nama nathane što si presto postat ….

Ode ADPL u nebo

Bez ljutnje, 171,oo i nije baš nebo.

Ali vidim nathan je još uvijek aktivan preko. Pa reci ti nama nathane što si presto postat ….

Ne svidja im se moj smisao za humor[smiley5]

… ne krivim ih[smiley2]

hehe

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

flyer:

Ne svidja im se moj smisao za humor[smiley5]

… ne krivim ih[smiley2]

hehe

Ne čudi me. Jedan dan sam ih čitao i odustao. Previše teksta, malo smisla, puno prepucavanja.[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Na “onom” forumu sad su opet svi pristojni. Neka, treba đacima utjerat reda i discipline…

Gdje je reda i discipline tu nema korisnika. Evo vam jedan vic na tu temu. Došao covjek kod Svetog Petra u raj i pita gdje će spavati i Sv.Petar mu pokaže. A što je sa klopom veli on? E, nažalost trenutno nema ništa kuhano ali evo uzmi ima tu suhih obroka pa se posluži, to ti i ja jedem. I tako čovjek jede jedan dan suhu hranu, drugi dan, treći dan. Dosadi to njemu pa kaže Svetom Petru: Oprosti ali vidim dolje u paklu vrte janjca, roštilj, riba, kuhano pečeno, kolači, svega ima. Je, kaže njemu Sveti Petar, to je u redu ali ne isplati se imati kuhinju samo za nas dvojicu. Howgh

Ne znam da li bi se ovo moglo primjeniti i na financijske forume, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Previše teksta, malo smisla, puno prepucavanja.[smiley2][smiley2]

Pa da, nisu ovako jezgroviti kao mi…

nema mi druge nego se zae..ti

Ne čudi me. Jedan dan sam ih čitao i odustao. Previše teksta, malo smisla, puno prepucavanja.[smiley2][smiley2]

Jel vi to kolega studos tvrdite da ja nemam smisla za humor?[smiley9]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

studoš:

Previše teksta, malo smisla, puno prepucavanja.[smiley2][smiley2]

Pa da, nisu ovako jezgroviti kao mi…

Na kraju kad to sve pročitaš, ne znaš “što je pjesnik mislio reći”…

studoš:

Jel vi to kolega studos tvrdite da ja nemam smisla za humor?[smiley9]

Naprotiv [smiley2][smiley2][smiley2]

Samo mislim da ti je ovo okruženje primjerenije.[smiley2]

New Report

Close