Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ipak je ovaj forum specifičan, ležeran, a i da se puno naučiti. Barem što se mene tiče. Naravno, da ima eksploziva i negativizma, ali to je tako. Kad se bulji često u monitor i živi virtualno, čovjek više nije realan pa počne svašta pričati, i ono nepotrebno, ali ne treba nikome zamjeriti.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Gledam malo one bljedolike krojače iz Varaždina, neki gadan muving na kupnji. Jel to radi onih traperica sa džepom za iPod, hi,hi,hi [smiley2]

Ej mladići znate li kako se zovu bljedoliki koji se lipare na kupnji – lipicaneri.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Imam dojam da se miće prodaja na PBZ , sada se već vidi onaj nalog od 400 na 1089 jedini veći do 1200, ali bome je i prva kupnja sada veća ( nekih 660 naloga od 1070 ).
Zadnjih dana bilo je nekoliko manjih koji su se očigledno povukli .
Čvrste ruke ( baš mi je dobra ovaj izraz , tko li se toga sjetio? ).
[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Popusio Milant iskljucenje… steta, bas sam volio njegove postove citati… Milante dodji nama, ovdje se svi medjusobno koljemo a nitko nas ne iskljucuje[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

nešto ATLS ima veliko zniženje cijena ovih dana, imaju akciju … kupiš jednu dobiš dvije … možda ne bi bilo loše uzeti sad kad je cijena prepolovljena… možda se vrati za 15 % i to je nešto ????

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Ej mladići znate li kako se zovu bljedoliki koji se lipare na kupnji – lipicaneri.

[smiley2][smiley2] DOBAR!!![smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

U Europi vrlo zeleno [smiley2]

Vaš link

ps. FNVC se opet probudio

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

U Europi vrlo zeleno [smiley2] Vaš link ps. FNVC se opet probudio

Već mu je i vrijeme kolega , oko ove dionice samo pozitivne BRA analize ali cijena nikako da opravda te BRA analize unazad već mjese ili više dana.

Valjda se zato i zovu BRA analize…
[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Koliko sam primjetio jucer i danas ni jedna transakcija TNPL

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Na “onom” forumu sad su opet svi pristojni. Neka, treba đacima utjerat reda i discipline…

Na “onom” forumu sad su opet svi pristojni. Neka, treba đacima utjerat reda i discipline…

Fyler vidim da poznaješ situaciju, reci mi kako tjeraju red i disciplinu?

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

slicno kao kod nas samo sto nema cile-mile, prvi zuti je 15 dana blokanje ip-a a drugi zuti – crveni – iskljucenje… osim ako poput Milanta nisi posebno ambiciozan pa zbog klizeceg starta s obje noge odmah zasluzis crvendaca[smiley2][smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

New Report

Close