da mi je ovo netko rekao za danas da će mi sve dionice biti u plusu, dvima se nije trgovala a jedna u minusu 0,88 poljubijo bih ga i čestitao već blagdane. [kiss]
VART gdje prekjucer je bila jedna kupnja ili par njih po 200 i 167 kn.
Evo ga sad na.
E to je dionica….
Kvragu, moram novo odijelo kupiti, mozda ovaj vikend pa da poboljsam p&L ove godine.
Ako je netko vidio, reklama za VART se vrti na TV-u.
E pa..
Neznam zasto nitko ne prati VART.
1. Trezor prodaje jakom kupcu, nema panicara (ima ali ne toliko), cash ide u nove ducane
2. Nekretnine
3. Ok, ima tu caka sa radnicima ali zasto ovo ne drzati u portfelju kao dark horsea.
REvalorizacija bi stvarno mogla konačno, dok sam početkom godine ulazio u VART, navodno se pričalo na skupštini da se čeka rješenje sa bivšom Yugom, sada kada je to rješeno , ne bi me iznenadilo da nas iznenade već na godišnjem izvješću.
VART gdje prekjucer je bila jedna kupnja ili par njih po 200 i 167 kn. Evo ga sad na. E to je dionica…. Kvragu, moram novo odijelo kupiti, mozda ovaj vikend pa da poboljsam p&L ove godine. Ako je netko vidio, reklama za VART se vrti na TV-u. E pa..
Eto,ja u subotu kupio novi kaput u njihovom novotvorenom salonu u Rijeci…..
VART gdje prekjucer je bila jedna kupnja ili par njih po 200 i 167 kn.
Evo ga sad na.
E to je dionica….
Kvragu, moram novo odijelo kupiti, mozda ovaj vikend pa da poboljsam p&L ove godine.
Ako je netko vidio, reklama za VART se vrti na TV-u.
E pa..
iskreno Blu,ne svidja mi se tekstil pa da mi ruke rezes
Neznam zasto nitko ne prati VART. 1. Trezor prodaje jakom kupcu, nema panicara (ima ali ne toliko), cash ide u nove ducane 2. Nekretnine 3. Ok, ima tu caka sa radnicima ali zasto ovo ne drzati u portfelju kao dark horsea.
Kako ne?
Stara ekipa se nakrcala i ceka, a ova novo pridošla bolje da niti ne kupuje. Jer kupuju sitne količine kojih se odmah riješavaju i stvaraju međusobom paniku. Smiješno za gledat.
Evo opet najviša kupovna 227 kn.
Sad ce neki novopeceni zagrist, samo sto nije.
blueman: ” VART gdje prekjucer je bila jedna kupnja ili par njih po 200 i 167 kn. Evo ga sad na. E to je dionica…. Kvragu, moram novo odijelo kupiti, mozda ovaj vikend pa da poboljsam p&L ove godine. Ako je netko vidio, reklama za VART se vrti na TV-u. E pa.. ” iskreno Blu,ne svidja mi se tekstil pa da mi ruke rezes
ni meni se ne svidja tekstil, jedino mozda zbog nekretnina?
blueman: ” VART gdje prekjucer je bila jedna kupnja ili par njih po 200 i 167 kn. Evo ga sad na. E to je dionica…. Kvragu, moram novo odijelo kupiti, mozda ovaj vikend pa da poboljsam p&L ove godine. Ako je netko vidio, reklama za VART se vrti na TV-u. E pa.. ” iskreno Blu,ne svidja mi se tekstil pa da mi
ruke rezes
TEkstilna idustrija je tu gdje je, ali je činjenica da je strateški plan hrvatske vlade razvoj unaprijeđenje i poticaji za tekstilnu industriju .
Zna se tko je predvodnik u tom slučaju.
Tu je i puno bitnija priča sa revalorizacijom.
Sretno svima unutra….. osobno nikako nisam mogao shvatiti činjenicu kako to da joj je cijena rasla a pogon u Novome Marofu zatvorili……istina restrukturiranje i razvoj idu u dobrome smjeru….. no na 265 prodao sam bez razmišljanja.
Možda ponovno uđem unutra. Trenutno ima i boljih prilika.