Samo se vi zezajte, dakle tamo gdje su mirovinski fondovi i ostali fondovi ne valja.
Treba kupovati šrot dionice gdje fondova nema.
Kao da fondovi posluju sa gubicima , pa ih se treba kloniti.[tongue]
Spomenuli smo mirovince[wink]
“Boom” stanogradnje – na tržištu 1.000 novih stanova
VARAŽDIN – U Varaždinu će slijedeće godine na tržištu nekretnina biti ponuđeno čak
1.000 novih stanova.Za pravi “boom” u stanogradnji pobrinuli su se Stanoing, Gradski
stanovi, ali i novi investitor.Riječ je o Fima Glibal Investu koji će novo naselje graditi
u ulici Vilka Novaka, i to između “kučanske rampe” i istočne obilaznice.Prema
idejnom rješenju, koje je 14.12.2007. predstavljeno Poglavarstvu, tamo će niknuti 12
zgrada s 400 stanova….
Piše: vmargetic@regionalni.com
Sa vecernji.hr:
Glavni analitičar Hypo-Alpe-Adria banke Hrvoje Stojić u sljedećoj godini opet na vrhu vidi građevinski sektor. Taj sektor nije dosegnuo vrhunac, jer nakon cestogradnje uslijedit će intenzivnije investicije u željezničku infrastrukturu i u elektroprivredu, što će građevinskim tvrtkama donijeti niz značajnih poslova. Dobre razvojne mogućnosti Stojić vidi i u nekim područjima trgovine.
Na općem planu očekuje se blago usporavanje gospodarskog rasta na pet posto. Inflacija će, kazao je, u prvom dijelu godine kratkoročno narušiti kupovnu moć stanovništva, ali će se situacija stabilizirati u drugom dijelu godine.
treba još pregurat 5-10 godina i onda će se sve stabilizirat.[thumbsup]
[color=blue]Četiri regionalne burze sklopile memorandum o partnerstvu[/color]
http://www.seebiz.eu/hr/burze/cetiri-burze-sklopile-memorandum-o-partnerstvu,4752.html
Danas velika predbožična čišćenja na:
INA
HT
MAGM
TISK
ZABA
to je ono što sam uočio, ima još.
Ja bih dodao jos i PBZ blok transakciju od 4000kom po 1700kn.Eto nam penzionera u drustvu ADPL, ADRS, DLKV , ATPL, INGRA ako sam koga izostavio,sorry [thumbsup]
HT poludio, wiking javi se [proud]
suti nemoj coprat[wink],ja iz nocne i sad se probudih kad ono konacno malo HT krenuo.Sutim ko riba da nebi zacopro pa okrene trend.A valjda ce nagurat jos tih bijednih 18-19kn da izadjem sa pola pa da uletim u nesto drugo[pray].700 komada je mal previse,treba to polovit[thumbsup]
zmrklic: ” HT poludio, wiking javi se [proud] ” suti nemoj coprat[wink],ja iz nocne i sad se probudih kad ono konacno malo HT krenuo.Sutim ko riba da nebi zacopro pa okrene trend.A valjda ce nagurat jos tih bijednih 18-19kn da izadjem sa pola pa da uletim u nesto drugo[pray].700 komada je mal previse,treba to polovit[thumbsup]
Imam ga ja i više od toga, al vjerujem da ce u sijecnju dogurat do 400, vidjet cemo
[cool][thumbsup][proud]
zmrklic: ” HT poludio, wiking javi se [proud] ” suti nemoj coprat[wink],ja iz nocne i sad se probudih kad ono konacno malo HT krenuo.Sutim ko riba da nebi zacopro pa okrene trend.A valjda ce nagurat jos tih bijednih 18-19kn da izadjem sa pola pa da uletim u nesto drugo[pray].700 komada je mal previse,treba to polovit[thumbsup]
Evo i ja iz noćne, odnosno spavanja nakon noćne, ali me ništa previše nije “taklo”, vraćam se na finale za uru, dvije…