Koja dosada danas. Jel i vama na ZTM-u promet samo 27 milja ili kod mene nešto šteka [wink]
Koja dosada danas. Jel i vama na ZTM-u promet samo 27 milja ili kod mene nešto šteka [wink]
Je , tak je. I skoro 10 puta više u obveznice.
Kako su ovi Mir. fondovi suzdržani čak što više rsmaežljivi, ili možda funkcioniraju tek poslije 15,15h
avax10: ” Koja dosada danas. Jel i vama na ZTM-u promet samo 27 milja ili kod mene nešto šteka [wink] ” Je , tak je. I skoro 10 puta više u obveznice.
Ajme majko! opet netko “posuduje” novac![censored]
Belex + 1,6 %! [cry]
pratim pratim ali necu jos da ulazim
bosanac
jel zna netko sta je bilo s dalekovodom
Poštovani,
Sukladno čl. 239. i 240. Pravila Zagrebačke burze radi održavanja pravičnog i urednog odvijanja tržišnih aktivnosti Burza može poništiti bilo koju transakciju pod predpostavkom da su elementi transakcije očigledno pogrešni. Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da je zamjenjena količina i cijena pri izlaganju naloga Burza je poništila transakcije br. 409 – 473 dionicama DLKV-R-A.
S obzirom da su transakcije koje su dovele do obustave trgovanja dionicom DLKV-R-A poništene, trgovanje istom nastavlja se u okviru dnevnih limita u 11:45-12:00 po modalitetu predotvaranja, a od 12:00 počinje kontinuirano trgovanje.
dali je moguce da smo 0.30 % u plusu?